6 Οκτ 2008

Στιγμιότυπα Ζάκυνθος-Εθνικός Φιλιππιάδας


ΖΑΚΥΝΘΟΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Uploaded by sport-zante-gr

Σε ένα παιχνίδι που όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα ήταν και ο νικητής από ότι φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού αφού το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα ένα εντελώς ακατάλληλο γήπεδο για παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος, πόσο μάλλον για ένα παιχνίδι επαγγελματικής κατηγορίας, ο Εθνικός γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την τοπική ομάδα της Ζακύνθου. Ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου ήταν σε τραγική κατάσταση, ενώ και οι διαστάσεις του γηπέδου ήταν πολύ μικρές και η απορία όλων μας που βρεθήκαμε στην Ζάκυνθο είναι ποιος έδωσε την καταλληλότητα σε αυτό το γήπεδο να γίνονται παιχνίδια πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Εθνικός ήταν αυτός που ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ αλλά το δυνατό σουτ του Αντρέεφ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Αποστόλου. Στο 8΄ ο Κουλουκίδης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Τζιλβάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης χαρίζοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Στο 85΄ ο Εθνικός είχε την μεγάλη ευκαιρία να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ζάκυνθο, όταν ο Αποστόλου έκανε άστοχη έξοδο, ο Λαζαρίδης πλάσαρε σε κενή εστία και πάνω στην γραμμή ο Στρατομήτρος έδιωξε την μπάλα.
Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Μπλάνας με βοηθούς τους Σερεμέτη και Δεγγεστίνο ολοι τους του συνδέσμου Μεσσηνίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σταυράκης, Μούτας(74΄Βλάχος Γ.),Καταγής,Παλιάγκας,Μαγκλάρας,Λέντζος,Τσιφλίδης,Λάππας,Χάινις(77΄ Λώλης),Κόσουτιτς,Αντρέεφ(46΄ Λαζαρίδης).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ:Αποστόλου,Τεπετός,Μαζουρκίεβιτς(80΄ Γαλανός),Ναγιέφσκι(62΄Ντίνας),Στρατομήτρος,Κατσικάρης,Πεχλιβανίδης,Γεωργίου,Χατζηαντωνίου(87΄Βυθούλκας)Κουλουκίδης,Τζιλβάν.
ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO