22 Οκτ 2008

Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθ. Επαγγελματιών Άρτας – Φιλιππιάδας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Άρτας – Φιλιππιάδας (Ε.Φ.Ε.Ε ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ) στην τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε την συμμετοχή της Ένωσης στην Πανελλαδική απεργία που αποφάσισαν από κοινού η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008.
«Θεωρούμε επιβεβλημένη την συμμετοχή μας διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου και την απαξίωση του ασφαλιστικού μας φορέα», τονίζεται στην ανακοίνωση, που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλειος Μπακόλας και ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Θεοδόσης και που αναφέρει τα εξής: «Συνάδελφοι, σαν μια πρώτη μορφή διαμαρτυρίας κάντε λευκή απεργία απέχοντας από κάθε συναλλακτική δραστηριότητα με κάθε δημόσια υπηρεσία και αρχή αλλά και με τις εμπορικές τράπεζες. Απέχουμε από κάθε δραστηριότητα - με φυσική παρουσία ή μέσω internet - με: Δ.Ο.Υ. - TAXISnet - Ι.Κ.Α. - ΙΚΑnet – Σ.Ε.Π.Ε. - Ο.Α.Ε.Ε. – Τράπεζες- Πρωτοδικεία
Ήρθε η στιγμή να δράσουμε ενωμένοι απέναντι στα κοινά προβλήματα, ήρθε η στιγμή για μικρό «crash test» με αυτούς που μας αντιμετωπίζουν σαν άμισθους υπαλλήλους τους αλλά κυρίως με τον κακό μας εαυτό που μας έμαθε -και δυστυχώς συνηθίσαμε - να θυσιάζουμε το προσωπικό μας συμφέρον υπολογίζοντας πάντα και πρώτα το συμφέρον των πελατών μας υπακούοντας σε έναν «αόρατο» κώδικα δεοντολογίας, του οποίου όμως τηρούμε, σωστά, κάποια σημεία και άλλα παρακάμπτουμε «επωφελούμενοι» από την μη νομοθετική (ακόμη) κατοχύρωση του.
Δεν αρκεί να διαμαρτυρόμαστε στις μεταξύ μας συζητήσεις ή στους διαδρόμους των Δ.Ο.Υ. και των Υπηρεσιών αλλά πρέπει σαν ένα πρώτο βήμα στις 22/10 να αφήσουμε τα «μολύβια», τα «ποντίκια» και τα πληκτρολόγια των Η/Υ και να ενώσουμε την παρουσία μας και την φωνή μας με τους επαγγελματοβιοτέχνες και τους εμπόρους/ όλους αυτούς που αποτελούν το 95% της πελατείας μας».

πηγή Ηχώ της Άρτας

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO