27 Οκτ 2008

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Από τον Δήμο Φιλιππιάδας καταρτίστηκε το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα, που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Φιλιππιάδας κ. Δημήτρη Γιολδάση έχει ως εξής:

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου
Ομιλίες από εκπαιδευτικούς που θα ορισθούν από τους συλλόγους τους σε κάθε σχολική μονάδα -Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και όλων των οικιών της πόλης από το απόγευμα -Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών, και Ν.Π.Δ.Δ, καταστημάτων, οδών και πλατειών κατά το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

ΤΡΙΤΗ 28 Οκτωβρίου
Ώρα 7:15 Εωθινόν (πρωινό εγερτήριο) και παιάνισμα Εθνικών Εμβατηρίων από την Φιλαρμονική του Δήμου μας στις οδούς της πόλης.
Ώρα 7:30 Με μέριμνα των Ιερέων θα σημάνουν οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών.
Ώρα 7:45 Έπαρση Σημαίας μπροστά από το Δημαρχείο (τιμές θα αποδώσουν Διμοιρία Στρατού και η Φιλαρμονική του Δήμου μας)Ώρα 9:45 Τέλος Προσέλευσης Επισήμων και μαζικών φορέων στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα και έναρξη της Επίσημης Δοξολογίας (Τιμές θα αποδώσουν Διμοιρία Στρατού και η Φιλαρμονική του Δήμου).
Ώρα 10:00 Δοξολογία στο Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα.
Ώρα 10:45 Μετάβαση στο Μνημείο Μπιζανομάχων για επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών από τους: Δήμαρχο Φιλιππιάδας, Διοικητή 18 ΜΕ, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Εκπροσώπους 1ου Λυκείου, 1ου Γυμνασίου, Τ.Ε.Ε., 1ου Δημοτικού Σχολείου και Δημάρχου για την ενωμένη Εθνική Αντίσταση.
Ώρα 11:30 Έναρξη Παρέλασης τμημάτων, η θέση και η σειρά των οποίων θα οριστεί με μέριμνα της Τελετάρχου Καραπάνου Ελένης Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής. Η Παρέλαση θα γίνει στην οδό Μπιζανίου και οι επίσημοι θα λάβουν θέση στη συμβολή των οδών Μπιζανίου και προέκταση Ταγματάρχου Βελισσαρίου.Ώρα 18:15 Υποστολή Σημαίας μπροστά από το Δημαρχείο (τιμές θα αποδώσουν Διμοιρία Στρατού και η Φιλαρμονική του Δήμου

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO