20 Οκτ 2008

Tο αφεντικό της Hπείρου o Εθνικός ...

PHOTOS: 1, 2, 3, 4.
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ήταν ο μεγάλος νικητής στο Πρεβεζάνικο ντέρμπυ με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση και σκορ 1-0. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ πήραν μια δίκαιη νίκη, και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών και θα μπορούσαν να πάρουνε μια εύκολη νίκη. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 43΄ λεπτό ο Βραζιλιάνος Φλορένσιο με πλάσε και στο 88΄ σουτ του Καραμπίνα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκου.

Έτσι με τη νίκη ενάντια Πρέβεζα και Άρτα, o Εθνικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αφεντικό της Hπείρου στη Γ' Εθνική...

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Χονδρόπουλος του συνδέσμου Κορίνθιας ο οποίος απέβαλε με δεύτερη κιτρίνη τους Μούτα στο 90΄ και Καραμπίνα στο 94΄.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Λάππας σε δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπυ, και η νίκη της ομάδας μου ήταν δίκαιη, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν είχαμε σωρεία χαμένων ευκαιριών. Δεχτήκαμε αδικαιολόγητες κάρτες, στο χθεσινό παιχνίδι και θα έχουμε δυο σημαντικές απουσίες την Κυριακή με τα Γιαννιτσά. Η συνέχεια πιστεύω θα είναι καλύτερη για την ομάδα μου, και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους» κατέληξε.
Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία του Εθνικού για το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά και ο κ. Λάππας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην των τιμωρημένων.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντής,Μούτας,Παλιάγκας,Μαγκλάρας,Λέντζος,Λάππας,Λαζαρίδης(79΄ Χάινις),Φλορένσιο(85΄Τσιφλίδης),Κόσουτιτς(70΄Αβραμίδης),Καταγής,Καραμπίνας.
ΠΡΕΒΕΖΑ:Γιαννίκος,Χρέντσαρ,Χάιδακης,Παρασκευόπουλος,Γατσέλος,Ναγιέφσκι(59΄Χριστοδούλου),Χήρας,Μηλιώνης,Δήμας,Μπόλος(80΄ Κόκκας),Ντέρτσας(52΄Φέκκας).

Kostas Kolios

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO