28 Οκτ 2008

Ο διαιτητής Νταγιούκλας στέρηση τη νίκη του Εθνικού


Με την διαιτησία του Νταγιούκλα του συνδέσμου Κεφαλληνίας τα έχουν οι άνθρωποι, και οι φίλαθλοι του Εθνικού Φιλιππιάδας. Ο εν λόγω διαιτητής απέβαλε εντελώς αδικαιολόγητα τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Καταγή και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι και στέρησε με αυτή του την απόφαση την νίκη από τους ΄΄κυανόλευκους΄΄. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ χάνουν με αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα ποδοσφαιριστή, αφού και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πρέβεζα είχαν άλλες δυο αποβολές. Ο Εθνικός θα στείλει διαμαρτυρία στην ΚΕΔ και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του Νταγιούκλα.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Λάππας σε δηλώσεις του τόνισε ότι η τύχη μας γύρισε την πλάτη και δεν πήραμε την νίκη που δικαιούμαστε. Όταν δέχεσαι την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού υπάρχει πικρία και το ρευστό 1-0 το πληρώσαμε στο τέλος του παιχνιδιού. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών μου, και με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβάμαι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέλος ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την θερμή τους συμπαράσταση.


Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία του Εθνικού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Θράκη και ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Λάππας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σπύρο Καταγή που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά. Αντίθετα επανέρχονται ο Σπύρος Καραμπίνας και ο Βασίλης Μούτας που εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO