26 Οκτ 2008

Εθνικός Φιλιππιάδας- Αναγέννηση Γιαννιτσών

Αν και ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Εθνικός Φιλιππιάδας και είχε σε ένα ακόμη παιχνίδι σωρεία χαμένων ευκαιριών, δεν τα κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού να πάρει την νίκη αφού ο διαιτητής του παιχνιδιού κ. Νταγιούκλας του συνδέσμου Κεφαλληνίας είδε ανατροπή σε πέσιμο του Νήρα μέσα στην περιοχή και έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-1) μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες παιχτών και φιλάθλων του Εθνικού.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο σκορ στο 18΄ με πλασέ του Λέντζου και τα Γιαννιτσά ισοφάρισαν στο 90΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαρογιάννη. Ο Εθνικός είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ με τους Φλορένσιο στο 7΄ και στο 30΄, με το Λάππα στο 9΄ και στο 50΄, με τον Παλιάγκα στο 32΄ και τον Κόσουτιτς στο 56΄,ενώ η μοναδική στιγμή που απειλήθηκε ο Μπαντής ήταν στο 14΄ όταν μακρινό σουτ του Ντίλτον έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Νταγιούκλα ο οποίος απέβαλε στο 75΄ τους Καταγή και Δουλκερίδη διότι αλληλοχτυπήθηκαν εκτός φάσης και κιτρίνισε τους Μπαντή, Λέντζο, Αβραμίδη, Χάινις, Σακελλαρίδη, Ζαρογιάννη, Νήρα και Κρουσταλέλη.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπαντής, Πάνου, Καταγής ,Παλιάγκας, Μαγκλάρας(81΄Τσιφλίδης), Λέντζος, Λάππας, Αβραμίδης, Χάινις(67΄Γκεοργκίεφ), Φλορένσιο, Κόσουτιτς(85΄Σιαπέρας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:Σακελαρίδης, Μπρέγου, Ιορδανίδης(58΄Τακαβάκης), Δουλκερίδης, Ντίλτον(68΄Γισγάκης), Κουκουλέκης(53΄Τανκόφσκι), Ζαρογιάννης, Σαχινίδης, Νήρας, Κρουσταλέλης, Γκλάμοτσακ.

Κώστας Κολιός

ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ WILD STORKS. ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO