25 Οκτ 2008

Sensation White...




Το μοναδικό αυτό indoor event ξεκίνησε το 2000 απο το Άμστερνταμ και συγκεκριμένα απο το ποδοσφαιρικό στάδιο του Άγιαξ, όπου φιλοξενήθηκε εως το 2005. Στη συνέχεια οι διοργανωτες αποφάσισαν να μετατραπεί σε διεθνές φεστιβαλ με απότελεσμα να φιλοξενηθεί από πολλές Ευρωπαικές χώρες όπως Γερμανία, Βέλγιο, Τσεχία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Ρωσσία, Ισπανία, Δανία αλλά και εκτός Ευρώπης σε Χιλή και Αυστραλία.

Στο White Sensation η μουσική που παίζεται είναι house and electro-house με τους διασημότερους dj's του κόσμου να δίνουν το παρών όπως οι Armin van Buuren, Darren Emerson, David Guetta, Erick Morillo, Ferry Corsten, Marco V, Paul van Dyk, Johan Gielen, Sander Kleinenberg, Steve Angello, Tiësto, Fedde Le Grand, Mason, Felix Da Housecat, Laidback Luke, Tocadisco.

Το σημαντικότερο στοιχείο του φεστιβάλ πέραν της τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι το concept του. Όλοι όσοι παραβρεθούν στο χώρο θα πρέπει να φορούν άσπρα ρούχα, άρα ουσιαστικά δίνεται η ευκαιρία στο συμμετέχοντες να είναι μέρος της ασύλληπτης ατμόσφαιρας που επικρατεί στο χώρο σε συνδυασμό με τα εναλλαγές φωτισμού στο χώρο. Άλλωστε το σλόγκαν του event καταδεικνύει την αναγκαιότητα στο να ξεθάψουμε τα ....μινέρβα από τις ντουλάπες μας..

“Be Part Of The Night - Dress in White”

Να δούμε πότε θα μας έρθει και στην Ελλάδα...

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO