30 Αυγ 2008

Ημέρα Κυπέλλου και...μεταγραφές για τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Η αποστολή του Εθνικού βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για το παιχνίδι Κυπέλλου με το Βύζαντα Μεγάρων για το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. To παιχνίδι θα διεξάχθει στο γήπεδο των Μεγάρων και ώρα 17.00 μ.μ.


Όσον αφορά τα μεταγραφικά, αποκτήθηκε ο 29χρονος μέσος, Χρήστος Τσιφλίδης ο οποίος επιστρέφει στον Εθνικό Φιλιππιάδας μετά από ένα χρόνο στο Κομπότι. Στον Εθνικό θα παίζει και ο 22χρονος τερματοφύλακας Λάμπρος Σφρίντζερης από την Κλεισούρα του Δήμου Φιλιππιάδας που πέρυσι αγωνιζόταν με τον Ακράτητο. Αντίθετα λύθηκε το συμβόλαιο του Βασίλη Γεροδήμου.



Κώστας Κολιός

3 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

αντε καλή μας επιτυχια στο κυπελλο.Για να δουμε στα επισημα τι θα κανει η ομαδα μας. Οτι και να γίωει εμείς στηρίζουμε!!!!

Εθνικάρα Γερά

Ανώνυμος είπε...

na eyxithoume oloi kali arxi stin omada!!!!k na eimaste oso pio konta mporei o kathenas konta ston ethniko,pou to mono sigouros einai pws fetos tha mas prosferei polles sigkiniseis!!!!
kali epitixia paidia!

Ανώνυμος είπε...

Ας μη βιαζόμαστε βέβαια. Ο Εθνικός είναι νεοφώτιστος και σίγουρα του λείπουν παραστάσεις απο επαγγελματικές κατηγορίες. Γιαυτο το λόγο βέβαια εγιναν οι κατάλληλες κινήσεις απο την Διοίκηση ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας με αρκετους παίκτες. Οτι και να γίνει πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομαδα φέτος και να το δουμε σα γιορτή. Πρέπει να οργανωθεί και η εξέδρα και να ζήσουμε ωραία ποδοσφαιρικά απογεύματα στη πόλη μας, πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO