22 Αυγ 2008

Εθνικός Φιλιππιάδας- ΠΑΣ Γιάννενα 1 -1

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι ο Εθνικός Φιλιππιάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ΄κυανόλευκοι΄ του Νίκου Λάππα μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ήρθε και η πολύ καλή απόδοση που είχαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έναν ΠΑΣ Γιάννινα που θεωρείται από πολλούς ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Ο Εθνικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα , έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν έξυπνα στημένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και αν οι παίχτες του ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και τελείωναν τις ευκαιρίες που δημιουργήσανε τότε θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη. Στο 7΄ λεπτό ο Λάππας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κουβεντάρη, αλλά αντί να πλασάρει προσπάθησε να σιγουρέψει το γκόλ πασάροντας σε συμπαίκτη του αλλά τον προλάβανε οι αμυντικοί του ΠΑΣ και απομάκρυναν σε κόρνερ. Στο 9΄ απ’ευθείας φαουλ του Λουτσιάνο μπλόκαρε εύκολα ο Σταυράκης. Στο 18΄ ο Σταυράκης απέκρουσε το πλάσε του Σαιτιώτη. Στο 23΄ σέντρα του Λάππα δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή με προβολή ο Καραμπίνας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ότι δεν κατάφερε όμως στο 23΄ ο Καραμπίνας το πέτυχε στο 29΄ ο Βραζιλιάνος Φλόρεντσο με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Κουβεντάρη. Ήταν ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του νεαρού Βραζιλιάνου και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που βρεθήκανε στο γήπεδο. Στο 40΄ ο Φλορέντσο μόνος απέναντι στον Σικαλιά, αλλά το πλάσε του απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ. Στο 43΄ απ’ευθείας φαουλ του Μούτα μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Σικαλιάς. Στο 48΄ Αργεντινός Ριμόλντι με σουτ πέτυχε το τελικό 1-1. Στο 72΄ ο Παππάς μόνος του απέναντι από τον Ντεγκρά έκανε το πλάσε αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 81΄ πλάσε του Κόσουτιτς απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ ο Ντεγκρά. Στο 89΄ απ’ευθείας φαουλ του Κόσουτιτς απέκρουσε πάνω στην γραμμή με το κεφάλι ο Στάθης.

Διαιτητής ο κ. Μαζαράκος Η. με βοηθούς τους κ.κ. Μαζαράκο Ν. και Μαγιάννη του συνδέσμου Άρτας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σταυράκης, Μούτας, Αβραμίδης, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Λάππας, Ορφανός, Φλορέντσο, Χάινις, Καραμπίνας. Έπαιξαν ακόμη οι Μπαντής, Σιαπέρας, Βλάχος Γ., Λώλης, Κόσουτιτς, Γκεοργκίεφ, Μπόλλος, Γκέτσης, Πάνου και Παππάς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κουβεντάρης, Γεωργούλης, Λουμπούτης, Γόγολος, Κάστρο, Ριμόλντι, Μέζα, Τζάνης, Μιχαλόπουλος, Λουτσιάνο, Σαιτιώτης. Έπαιξαν ακόμη οι Βαρτζιώτης, Διαμαντίδης, Καρακώστας, Κούσας, Κουτσοσπύρος, Μιχαήλ, Παγώνης, Σικαλιάς, Στάθης, Παππάς και Ντεγκρά.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO