20 Αυγ 2008

Επίσκεψη του Νομάρχη Πρέβεζας στον αρχαιολογικό χώρο Όρραον

Επίσκεψη σε έργα που αφορούν παρεμβάσεις-αναπλάσεις αρχαιολογικών χώρων καθώς και αποκαταστάσεις μνημείων της Βυζαντινής περιόδου, πραγματοποίησε ο Νομάρχης Πρέβεζας, κ. Βασίλης Ιωάννου, την Δευτέρα 18 Αυγούστου, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη, κ. Κώστα και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους κα. Ζέρβα και κ. Αναγνώστου.

Έτσι μια από τις επισκέψεις του Νομάρχη ήταν και ο αρχαιολογικός χώρος Όρραον, όπου γίνονται παρεμβάσεις βελτίωσης-ασφαλτόστρωσης του δρόμου πρόσβασης προς τον αρχαιολογικό χώρο, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 215.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω έργα τα οποία επιθεώρησε ο Νομάρχης στο Ν.Πρεβέζης ( Ιερά Μονή Ηλιοβουνίων, Ορραον και Αρχαία Νικόπολη) χρηματοδοτούνται από το διακρατικό πρόγραμμα
INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2000-2006. Ο κ. Ιωάννου ζήτησε να επιταχυνθούν οι εργασίες με στόχο την ολοκλήρωσή τους στα πλαίσια των χρονοδιαγραμμάτων, ώστε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου να έχουν παραδοθεί στους πολίτες.

πηγή: Ηχώ της Άρτας

2 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει γνωστό όμως και το εξής¨
ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΟ ΟΡΑΟΝ 100-200 ΜΕΤΡΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
2 ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ
Αυτά.....

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό δεκτό φίλε μου. Στείλε μας ενα αρθρο με τον ποβληματισμο σου και με στοιχεία που ισχυουν και θα δημοσιευτεί αμέσως....

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO