17 Αυγ 2008

Και ο Σέρβος Kosutic στον Εθνικό...

Mεταγραφών συνέχεια για τον Εθνικό. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 23χρονο (7/12/85) Σέρβο μεσοεπιθετικό Νikica Kosutic. Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση αφού ο Kosutic αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική Σερβίας με την φανέλα της F.K. Bezanija, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας με την φανέλα της Chernomorets Burgas.

Μετά την απόκτηση του Nikica Kosutic οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ σχεδόν έχουν κλείσει το ρόστερ τους, εκτός αν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παζάρι, ίσως κάνουν ακόμη μια μεταγραφή.

Σήμερα ο Εθνικός δίνει στις 6 το απόγευμα το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, στην Πρέβεζα όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Π.Α.Σ. Πρέβεζα, και ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Λάππας μετά από 28 ημέρες σκληρής δουλειάς και προπονήσεων, στην προετοιμασία θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Βραζιλιάνος Florenco και ο Σέρβος Kosutic.

Κώστας Κολιός

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO