15 Αυγ 2008

Σάμπα θα χορεύει ο Εθνικός...

'Αρωμα βραζιλίας θα έχει φέτος ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 21χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Joceir Florenco από την Βραζιλιάνικη GREMIO. Ο Florenco είναι η ενδέκατη φετινή μεταγραφή του Εθνικού, και οι μεταγραφικές κινήσεις των ΄΄κυανόλευκων΄΄ δεν σταματάνε εδώ αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κοινοτικού επιτελικού μέσου που το όνομα του σίγουρα θα συζητηθεί στα ποδοσφαιρικά στέκια για πολύ καιρό αφού οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, και οι εμφανίσεις του στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε μιλάνε για ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Ακόμη σε άλλη μια σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Συγκεκριμένα απέκτησε από τον Π.Α.Σ. Γιάννενα τον 21χρονο διεθνή με την Εθνική νέων Γιώργο Λάππα. Ο Λάππας ξεκίνησε από τον Εθνικό Φιλιππιάδας από όπου πήρε μεταγραφή για τον Π.Α.Σ. Γιάννενα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για έξι μήνες με την Νίκη Βόλου.

Σήμερα οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ έχουνε ρεπό και από αύριο ξανά στις προπονήσεις, αφού την Κυριακή θα πάνε στην Πρέβεζα όπου θα αντιμετωπίσουνε τον τοπικό ΠΑΣ Πρέβεζα στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO