18 Αυγ 2008

Με το ...δεξί στα φιλικά ο Εθνικός.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Πρέβεζα ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Οι ΄κυανόλευκοι΄ παρά το ότι βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, πήραν την νίκη με σκορ 2-1 είχανε ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι, και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Λάππας δοκίμασε διάφορα σχήματα και χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 40΄ με πλάσε του Ναγιέφσκι. Στο 40΄ ο νεοαποκτηθείς Σέρβος Νίκιτσα Κόσουτιτς εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Λάππας αλλά ο Γιαννίκος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 72΄ κεφάλια του Βραζιλιάνου Φλορέντσο στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκου. Στο 79΄ ο Γερμανός Λίντς με κεφάλια το 1-1 και στο 87΄ ο Φλορέντσο πέτυχε με πλάσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής ο κ. Ρούσσος του συνδέσμου Πρέβεζας.

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ : Ζάχος, Δράκος, Μάρκος, Γατσέλος, Χαιδάκης, Δήμας Θ., Κόκας, Μηλιώνης, Ναγιέφσκι, Φέκας, Χήρας.

Επαιξαν ακομη οι Γιαννίκος, Δεσύλας, Ντέντσας, Μπόλος, Συρόπουλος, Δήμας Χ., Αντωνίου, Χολέβας, Καζούκας, Τριαντάφυλλος, Θεολόγου και Ντέτσικας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ : Σταυράκης, Πάνου, Αβραμίδης, Παλιάγκας, Σιαπέρας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Γκεοργκίεφ, Βλάχος Γ., Παππάς, Λώλης, Καραμπίνας.

Επαιξαν ακομη οι Μπαντής, Γκέτσης, Σιαπέρας, Ορφανός, Λάππας, Κόσουτιτς, Λίντς, Φλορέντσο και Σιδηρόπουλος.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO