30 Νοε 2008

Νέα ήττα για τον Εθνικό Φιλιππιάδας


Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Φιλιππιάδας να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Βόλο και γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του από την Νίκη Βόλου και βρέθηκε κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και η συνέχεια είναι δύσκολη αφού την Κυριακή υποδέχεται την Λαμία στην Φιλιππιάδα και ακολουθούν δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Φωκικό και Εθνικό Κατερίνης που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Εθνικό, δηλαδή την παραμονή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο Εθνικός βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2΄ λεπτό όταν ο Μπαντής ανέτρεψε τον Αστράουσκας και ο διαιτητής κ. Μανούρας έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ριβελίνο. Στο 11΄ ο Βούλγαρης βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 17΄ σουτ του Κόσουτιτς απέκρουσε δύσκολα ο Νάνι και στο 18΄ πλασέ του Λαζαρίδη απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Χουστουλάκης. Στο 62΄ έξυπνο απ’ευθείας φαουλ του Καραμπίνα απέκρουσε δύσκολα ο Νάνι. Στο 66΄ σουτ του Μάγγου απέκρουσε ο Μπαντής. Στο 69΄ σουτ του Κόσουτιτς απέκρουσε και πάλι ο Νάνι και στο 73΄ κεφάλια του Λέντζου ο Νάνι και πάλι απέκρουσε εντυπωσιακά, και στο 90΄ ο Μάγγος με κοντινό σουτ πέτυχε το τελικό 2-0.
Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Μανούρα του συνδέσμου Τρικάλων.


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:Νάνι, Βούλγαρης(80΄ Κωνσταντινίδης), Γουνελάς, Κανελλόπουλος, Καρυώτης, Μάγγος, Ριβελίνο, Μητράκας, (60΄ Μωυσίδης), Μακράκης, Χουστουλάκης, Αστράουσκας(46΄ Μπενγκούα).


ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντής, Πάνου, Καταγής, Αβραμίδης, Μαγκλάρας, Λέντζος, Λάππας, Τσιφλίδης (64΄ Βλάχος), Λαζαρίδης( 80΄ Λώλης), Κόσουτιτς, Καραμπίνας.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

2 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

που πήγε ρε παιδιά ο βραζιλιάνος??? τον βρήκαμε τελικά?

Ανώνυμος είπε...

Μετά από ένα ωραίο αγώνα το 2ο Λύκειο Πρέβεζας νίκησε το 2ο Λύκειο Φιλιππιάδας με 60-47 και αναδείχθηκε πρωταθλητής του σχολικού πρωταθλήματος Μπάσκετ Ν. Πρέβεζας. Εμφανής η ανωτερότητα των Πρεβεζάνων που βρήκαν αντίσταση στο τελευταίο οκτάλεπτο στην πολύ καλή απόδοση των Φιλιππιαδωτών. Παρότι η διαφορά είχε φθάσει ακόμα και στους 22 πόντους, στο τέλος ο αγώνας διεξήχθηκε με ίσους όρους. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κρεμμύδας Γ., Κωνής και Πάσχος Απ. και από τους ηττημένους οι Παπαχρήστου, Παπαρούνης και Γείτονας Ευστρ.

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-2ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 60-47 (18-05,34-19,49-27,60-47)

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Χρ. Κίστης) : Πάσχος Αλ. 8, Παπαντώνης 2, Αντωνίου, Κρεμμύδας Γ., 13 (1) Φλώρος, Κωνής 15, Βρεττός Π., Κρεμμύδας Δ., Βρεττός Θ., Γιαννούλης 10 , Καρέλος, Πάσχος Απ. 12

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Αν. Νάστος) : Παπαχρήστου 18 (1) , Μπέλλος, Γείτονας Ευστ. 14, Γιαννούλας 5 (1) , Καλιακάτσος, Κατσουλάρης 2 ,Παπαρούνης 9 (1), Γκαρτζώνης, Γείτονας Λ., Κώστας.

ΕΙΚΟΝΕΣ: atlasprevezas.blogspot.com

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO