25 Νοε 2008

Γήπεδο ...Χάλι...

...Γήπεδο χαλί περιμέναμε απο τους ειδικούς γεωοπόνους που ανέλαβαν την επανασπορά του Δημοτικού Σταδιου, αλλά μας προέκυψε Γήπεδο.... σε μάυρο Χάλι. Δυστυχώς η διαφορά δεν είναι μόνο ο τόνος. Πλέον στο γήπεδο μετά και τις πρώτες βροχές, το πρόβλημα μεγιστοποιήθηκε και την θέση του όποιου είδους χόρτου υπήρχε, την πήρε η λάσπη και ο ΒΟΥΡΚΟΣ. Οι φωτογραφίες είναι από τον πρόσφατο αγώνα με την ομάδα του Παναιτωλικού και τραβήχτηκαν απο Αγρινιώτες δημοσιογράφους, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γηπέδο του Εθνικού. Φυσικά και δεν είχαν άδικο μιας και όπως φαίνεται σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο που μπορεί να παίξει κανείς. Δε χρειάζεται να έχει κανείς γνώσεις ειδικού να διαπιστώσει την ακατάλληλοτητα του χλωοτάπητα ,που πλέον κρύβει κινδύνους τραυματισμών και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Φαίνεται πως το πρόβλημα που ήταν ήδη έντονο από την περσινή σεζόν, δε θα βρει λύση ούτε και φέτος. Θα ήταν κρίμα για τους οπαδούς του Εθνικού αν η ΕΠΟ αποφασίσει αλλαγή της έδρας λόγω ακαταλληλότητας του χλωοτάπητα....


πηγή Φωτογραφιών
Panetolikosgfc.blogspot.com

3 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ:ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ!ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΊ ΑΥΤΟ.Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ!

stef είπε...

Η τοποθεσία που ανέφερες παίζει το ρόλο της αλλά νομίζω το μόνο που επηρεάζει η υγρασία ειναι να κάνει το χλωοτάπητα πιο ολισθηρό. Το ότι δεν έχει χόρτο μέσα το τερεν, νομίζω είναι λάθος του γεωπόνου και πως δε φταίει η τοποθεσία. Ας γινόταν σωστά, με αποστραγγιστικά και σωστή σπορά...και σε τέτοια κατάσταση δε θα ήταν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΑΥΤΟ!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO