3 Δεκ 2008

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης στην Άρτα

Εντολές για την άμεση σχεδίαση του συστήματος αποκομιδής και μεταφοράς των υλικών συσκευασίας ενόψει της έναρξης του προγράμματος ανακύκλωσης έδωσε προς τους υπευθύνους της καθαριότητας ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης.

Το πρόγραμμα που υλοποιεί ο Δήμος Άρτας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης (Ε.Ε. Α.Α Α.Ε), θα ξεκινήσει με διαφημιστική καμπάνια για την ενημέρωση των πολιτών. Αφορά τη συγκέντρωση σε ειδικούς μπλε κάδους υλικών συσκευασίας (αλουμίνιο, χαρτί, σίδερο, γυαλί, πλαστικό). Η ανακύκλωση θα γίνεται στην πηγή:στο σχολείο, στο σπίτι, στην επιχείρηση. Η έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας που θε εξελιχθεί σε πολλά στάδια και με πολλά μέσα θα ξεκινήσει με μήνυμα του Δήμαρχου Άρτας προς τους Δημότες ώστε να συνεργαστούν και να στηρίξουν το πρόγραμμα.

Όπως διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο Άρτας Πάνο Οικονομίδη οι υπεύθυνοι της Ε.Ε.Α.Α. ΑΕ, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου αναμένονται οι ειδικοί μπλε κάδοι που θα τοποθετηθούν σε κοντινές αποστάσεις και προσβάσιμα σημεία από σπίτια, καταστήματα και σχολεία ενώ θα διανεμηθούν ειδικοί σάκοι για τη συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων υλικών. Τα ειδικά απορριμματοφόρα θα παραδοθούν στο Δήμο στις αρχές του νέου έτους. Η αποκομιδή θα γίνεται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Άρτας και τα υλικά συσκευασίας θα μεταφέρονται σε Κέντρο Διαλογής στα Γιάννενα όπου και θα γίνεται η επεξεργασία τους.


Υ.Γ Και στη πόλη της Φιλιππιάδας μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα...λέμε τώρα...

source: enp.gr

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO