23 Νοε 2008

Συρτό στα ... 3 μας χόρεψε ο Παναιτωλικός....


Μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Εθνικός και γνώρισε την τρίτη του συνεχόμενη ήττα, και την δεύτερη φετινή του εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ που είχαν σημαντικές απουσίες, αφού δεν έπαιξαν ο Σέρβος Κόσουτιτς ο οποίος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει βίζα και έμεινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Βραζιλιάνος Φλορένσιο που εγκατέλειψε την ομάδα από την περασμένη Δευτέρα και ο τραυματίας Μαγκλάρας, δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και γνώρισαν την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 34΄ με τον Δέντσα και στο 37΄ και 39΄ ο Μπελεβώνης και ο Ντελγκάδο σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή. Στο 61΄ κεφάλια του Ζουρούδη στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή και στο 62΄ ο Ντελγκάδο με πλάσε το 0-2. Στο 65΄ ο Ζουρούδης με πλάσε το 0-3 και στις καθυστερήσεις ο Παλιάγκας με κεφαλιά το 1-3.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Καραλιόλιου του συνδέσμου Γρεβενών.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντής, Πάνου, Καταγής, Παλιάγκας, Αβραμίδης, Λέντζος, Λάππας, Μούτας(46΄ Γκεοργκίεφ), Λώλης(80΄ Βλάχος Γ.), Καραμπίνας, Χάινις(50΄ Λαζαριδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καλοκαίρης(49΄ Κομεσίδης), Χαραλαμπάκης, Δέντσας, Μπελεβώνης(67΄ Αποστολίδης), Παπαποστόλου, Ζουρούδης, Θεοδοσιάδης, Γκόλιας, Ντελγκάδο (62΄ Χρυσάφης), Μουμίν.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

5 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ 10ΠΛΑΣΙΟ ΠΡΟΫΠΠΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Ο ΦΛΟΡΕΝΣΟ.ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Ά ΓΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΕΣΜΕΝΗ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΟΥΤΙΤΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΙΚΟ ΛΑΠΠΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ(5-3-2) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΛΟΡΕΝΣΙΟΥ,Ο ΚΟΥΣΟΤΙΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ VIZA.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΥΣΟΤΙΤΣ ΝΑ ΓΥΣΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΞΕΙ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΤΑ Η' ΟΧΙ.

stef είπε...

duskoli periodos gia tin omada mas...elpizw na anakapsoume suntoma...

Ανώνυμος είπε...

Τα τοπικά μέσα του Αγρινίου σήμερα έχουν σταθεί στην απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας οπαδών που επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ απο το Αγρίνιο, τον οποίο προπυλάκισαν και τον ανάγκασαν να σβήσει φωτογραφίες για να μπορέσει να φύγει. Το χεορότερο όλω είναι ότι τους οπαδούς απ' ότι μάθαμε τους παρακίνησε ο πατέρας του ποδοσαφαιριστή Παλιάγκα.
Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

nai alla oi "filathloi" evrizan ti mana tou paliagka.ti exeis na peis gia auto kai ti tha ekanes?

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO