2 Νοε 2008

Πρώτο διπλό για τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Την πρώτη του φετινή εκτός έδρας πήρε ο Εθνικός Φιλιππιάδας μέσα στην Αλεξανδρούπολη από την τοπική Θράκη. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σέρβο Νίκιτσα Κόσουτιτς πήραν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη, και αν δεν έβρισκαν απέναντι τους τον τερματοφύλακα της Θράκης Κόσογλου, που έπιανε τα άπιαστα το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο για τον Εθνικό. Στο 22΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκεοργκίεφ μόλις αουτ. Στο 30΄ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Φλορένσιο ως οφσάιντ ύστερα από λάθος υπόδειξη του βοηθού Κυρβέη. Στο 33΄ σουτ του Καραμπίνα μόλις άουτ. Στο 35΄ απ’ευθείας φάουλ του Κόσουτιτς απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόσογλου. Στο 37΄ κεφαλιά από κοντά του Φλορένσιο και νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Κόσογλου. Στο 32΄ σουτ του Αβραμίδη απέκρουσε ο Μπαντής. Στο 42΄ σουτ του Χιντζίδη άουτ. Στο 50΄ σέντρα του Κόσουτιτς και ο Φλορένσιο με κεφάλια πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Στο 69΄ σουτ του Καραμπίνα απέκρουσε ο Κόσογλου, και στο 80΄ ο τερματοφύλακας της Θράκης είπε και πάλι όχι σε σουτ του Φλορένσιο.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Καραντώνη που είχε βοηθούς τους Κυρβέη και Βαράση όλοι τους του συνδέσμου Σερρών.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντής, Πάνου, Αβραμίδης, Παλιάγκας, Λέντζος, Μούτας (75΄ Τσιφλίδης), Γκεοργκίεφ, Λάππας (89΄ Ορφανός), Κόσουτιτς, Φλορένσιο (90΄ Κλεισούρης), Καραμπίνας.

ΘΡΑΚΗ:Κόσογλου, Τελειώνης (60΄ Ντούλας), Ελλανίδης (75΄ Μυροφορίδης Γ.), Δαμιανίδης, Βέργος, Αντωνιάδης, Μυροφορίδης Β., Χιντζίδης, Αβραμίδης (65΄ Πούσκουλου), Πατίδης, Τσελεπής.
ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

2 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΙΑΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ MAXIM.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

xxaxaxa.... ola ta kala apo mas ksekinane...xaxaxaa!! tha kanoume afierwma k kei suntoma !!!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO