15 Δεκ 2008

Ικανοποίηση στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Φιλιππιάδας μετά την σπουδαία νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα στην Κατερίνη. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και ανέβηκαν στον βαθμολογικό πίνακα αφού προερχόταν από ένα αρνητικό σερί με τέσσερις συνεχόμενες ήττες και έδειξαν ότι βρίσκουν ξανά τον καλό τους εαυτό, ενώ είχαν και τρεις σημαντικές απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Λάππας και Καραμπίνας και ο στρατευμένος Μούτας που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την μονάδα του.

Ο τεχνικός του Εθνικού κ. Νίκος Λάππας σε δηλώσεις του τόνισε ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών μου και από την πολύ καλη εμφάνιση της ομάδας μου. Πήραμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη στην Κατερίνη, και το παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης αποτελεί για όλους μας παρελθόν και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωκικό.


Παρελθόν αποτελούν για τον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Γερμανός Αντρέ Χάινις και ο ο μεσοεπιθετικός Κώστας Μπρούβας οι οποίοι έλυσαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια τους την Παρασκευή, ενώ ο Εθνικός ήρθε σε συμφωνία με τους αδερφους Φερνάντες, από την Ουρουγουάη, που ξεκίνησαν την σεζόν στον Αιάντα Σαλαμίνας και θα αποκτηθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον 23χρόνο αμυντικό Χοσέ και τον 26χρόνο επιθετικο Ντιέγκο.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

4 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

pame kai niki twra me fwkiko kai odussea k eimaste komple gia ton prwto guro....

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΩΜΕΝΟΙ.ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ(ΑΡΤΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΟΣ ΑΠΟ 19-16 ΒΑΘΜΟΥΣ.Ο ΚΟΟΥΤΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ 5άδα ΑΓΩΝΩΝ(ΛΑΜΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΑΡΤΑ)ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ 5*3=15.ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ.ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΚΟΜΒΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟ ΦΩΚΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ 19+9=28 ΒΑΘΜΟΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούγεται και για γνωστό κεντρικο αμυντικό από την Ηπείρο,με συμμετοχές στην Α΄Εθνική και μακρόχρονη πορεία στον Πας Γιάννενα όπου φέτος αγωνίζεται στην Β' Εθνική....
Θα δούμε


Πρόσεξε τι είπα....
"γνωστό κεντρικο αμυντικό από την Ηπείρο,με συμμετοχές στην Α΄Εθνική και μακρόχρονη πορεία στον Πας Γιάννενα όπου φέτος αγωνίζεται στην Β' Εθνική...."

Δεν πάει κάπου το μυαλό σας?

Ανώνυμος είπε...

17 Δεκ 2008
Πριμ νίκης έδωσε ο βουλευτής Γ. Τρυφωνίδης στον Εθνικό Φιλιππιάδας μετά τον αγώνα της Κατερίνης

....δεν νομιζω να θέλει και να τον ψηφίσουμε??

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO