11 Δεκ 2008

Ενισχύεται ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Ακριβώς 21 ημέρες πριν ανοίξει και επίσημα το μεταγραφικό παζάρι και ο Εθνικός Φιλιππιάδας έχει θέσει επί τάπητος της υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού. Στον Εθνικό λοιπόν μπορεί να έχουν χάσει ένα από τα πλέον ποιοτικά στελέχη τους με την απομάκρυνση του Βραζιλιάνου επιθετικού Φλορένσιο, μοιάζουν διατεθειμένοι όμως να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση. Συγκεκριμένα εκτός των αδερφών Φερνάντεζ που παραμένουν στην πόλη της Ηπείρου και δοκιμάζονται, οι νεοφώτιστοι φαίνεται να έχουν προσεγγίσει έναν ποδοσφαιριστή με μακρόχρονη πορεία στην Σούπερ Λίγκα ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος ομάδας Β’ Εθνικής. Σε περίπτωση που αυτή η υπόθεση δεν προχωρήσει οι «μπλε» θα προχωρήσουν στην απόκτηση των δυο αδερφών από την Ουρουγουάη.

Από εκεί και πέρα ένα θέμα προς προβληματισμό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του συλλόγου έχει να κάνει με την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο. Λίγο οι βροχοπτώσεις αλλά και η κατάχρηση του γηπέδου έχουν ουσιαστικά καταστρέψει τον χλοοτάπητα και με την ευκαιρία της διακοπής των εορτών θα γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης.

sport3.gr

6 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούγεται και για γνωστό κεντρικο αμυντικό από την Ηπείρο,με συμμετοχές στην Α΄Εθνική και μακρόχρονη πορεία στον Πας Γιάννενα όπου φέτος αγωνίζεται στην Β' Εθνική....
Θα δούμε

Ανώνυμος είπε...

Paei pou8ena to myalo sas?

stef είπε...

αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για την προσπάθεια παραμονής στη κατηγορία...

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια του πρώτου σχολίου)

......και να πω κάτι που λίγοι γνωρίζουν....
Κατάγεται και από την Φιλιππιάδα!
........................

Ανώνυμος είπε...

Mpalafas? Dyskola. Den nomizw na afhsei ton Iwniko gia na er8ei sth Filippiada.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε τι είπα....
"γνωστό κεντρικο αμυντικό από την Ηπείρο,με συμμετοχές στην Α΄Εθνική και μακρόχρονη πορεία στον Πας Γιάννενα όπου φέτος αγωνίζεται στην Β' Εθνική...."

Δεν πάει κάπου το μυαλό σας?

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO