6 Φεβ 2009

Ο Δήμαρχος Φιλιππιάδας μιλά για το γηπεδικό

Ο δήμαρχος Φιλιππιάδας Γιολδάσης Δημήτριος μίλησε στο Prevezasports για το γηπεδικό πρόβλημα που “ξενιτεύει” τον Εθνικό. Ο αγωνιστικός χώρος στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης έχει καταστεί ακατάλληλος για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων καθώς εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Κάτι που όπως είναι λογικό οδηγεί την ομάδα στην Άρτα όπου και θα δώσει τους επόμενους αγώνες της.

κ.Γιολδάσης: «Εμείς ως Δημοτική αρχή παρείχαμε στην ομάδα ότι μας ζητήθηκε» ξεκαθάρισε αρχικά ο κ Γιολδάσης και συνέχισε «Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να ψάξουμε ποιος και τι φταίει αλλά να διορθώσουμε αυτή την κατάσταση άμεσα. Το καλοκαίρι είχαμε προτείνει στους ανθρώπους του Εθνικού να δώσουν τα πρώτα παιχνίδια έξω από την Φιλιππιάδα για να αντικαταστήσουμε τον χλοοτάπητα. Αυτοί δεν μας άκουσαν και προτίμησαν να φέρουν δικό τους γεωπόνο. Όργωσαν το γήπεδο και το καταστρέψανε. Δεν τους φταίει κανένας» τόνισε χαρακτηριστικά.

- Κύριε δήμαρχε από την στιγμή που το «κακό» πλέον έγινε. Πως υπολογίζεται να κινηθείτε σαν δημοτική αρχή για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος;

«Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και έχουμε έρθει σε συμφωνία για κάποια πράγματα. Πολλά εξ αυτών ωστόσο δεν είναι υλοποιήσιμα την δεδομένη χρονική στιγμή αφού δεν μας το επιτρέπει και ο καιρός. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την ομάδα και πάλι στην πόλη στην πόλη μας».

Γιώργος Γερασίμου

Αποκλειστικά στο Prevezasports.gr

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO