22 Φεβ 2009

Πρώτα σε χρήση Η/Υ τα Ηπειρωτόπουλα μεταξύ 12-15

Πρωταθλητές στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι τα Ηπειρωτόπουλα, από 12 έως 15 ετών, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, στις ηλικίες αυτές, η Ήπειρος συγκαταλέγεται στη πρώτη θέση των περιοχών της χώρας με ποσοστό 98 τοις εκατό! Μαζί με την περιοχή μας, στην ίδια κατηγορία είναι και τα Ιόνια Νησιά, η υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, όπως και κομμάτι της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Όσον αφορά τη χρήση Διαδικτύου, η Ήπειρος είναι στην τρίτη θέση όπως και στη χρήση των κινητών τηλεφώνων, πάντα με κοινό παρονομαστή τις ηλικίες 12- 15 ετών!
Τα αποτελέσματα της έρευνας, αφορούν το πρώτο τρίμηνο του 2008 και είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, μιας και δείχνουν το βαθμό εξοικείωσης των παιδιών και εφήβων με τη τεχνολογία. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό, ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους το ποσοστό των παιδιών που έκανε τακτική χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή (δηλαδή κάθε μέρα ή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα) ανέρχεται στο 88, 2 τοις εκατό και εκείνο που χρησιμοποίησε, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, το Ίντερνετ στο 71, 1 τοις εκατό.

πηγή Πρωινός Λόγος

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO