25 Φεβ 2009

Πρόγραμμα Νέοι και Επιχειρηματικότητα

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου του ΟΑΕΔ ανακοινώνεται ότι «Λήγει την Τρίτη 17 Μαρτίου 2009 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Νέοι και Επιχειρηματικότητα - Β' Κύκλος, για την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου».

«Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Νοέμβριο του 2008 με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, μετά από εισήγηση του διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. Γιώργου Βερναδάκη», τονίζεται στην ανακοίνωση που αναφέρει: «Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση ανέργων νέων στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Στο πρόγραμμα δύνανται να ενταχθούν νέοι ηλικίας από 22 μέχρι 32 ετών οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο επιχειρηματικότητας σε Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ.

Το ποσό της επιχορήγησης για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία που υπάγεται στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 18.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες, από την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής εγκριτικής απόφασης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr, στις «Νέες Δράσεις - Προγράμματα», Πρόγραμμα 3.000 Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηλικίας 22 - 32 ετών «Νέοι & Επιχειρηματικότητα»-Β' Κύκλος».


πηγή Ηχώ της Άρτας

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO