16 Φεβ 2009

Πρόγραμμα εορτασμού των Μπιζανομάχων

Ανακοινώθηκε από το Δήμο μας το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου των Μπιζανομάχων –που τιμάται την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου- ως εξής:

19 Φεβρουαρίου 2009 ημέρα Πέμπτη

Από το πρωί θα γίνει σημαιοστολισμός στα Δημόσια και Δημοτικά καταστήματα και στα καταστήματα των Ν.Π.Δ.Δ. και Ι.Δ. καθώς και σε όλες τις οικίες τις πόλης που θα λήξει το βράδυ της 21 -2-2009. Φωταγώγηση όλων των παραπάνω καταστημάτων κατά τις ίδιες ημέρες.

20 Φεβρουαρίου 2009 ημέρα Παρασκευή

Μετάβαση στο Ηρώο Μπιζανομάχων των Πολιτικών, Στρατιωτικών και λοιπών Αρχών της πόλης, Αντιπροσώπων των Σχολείων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης, Θυμάτων πολέμου, των νομίμως αναγνωρισμένων Σωματείων και Συλλόγων, των κατοίκων της πόλης και των παρεπιδημουντών ξένων κατά την οικεία αυτών σειρά και τάξη, όπου την 12η μεσημβρινή θα ψαλθεί επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων από τους κ. κ. Δήμαρχο Φιλιππιάδας Δημήτρη Γιολδάση, Δ/τη 18 Μ.Ε., Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας, Β' Γυμνάσιο Φιλιππιάδας, Β' Λύκειο Φιλιππιάδας, Τ.Ε.Ε. Φιλιππιάδας, Β' Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας, Δήμαρχο για την Ενωμένη Εθνική Αντίσταση. Θα ακολουθήσει σιγή ενός λεπτού σε μνήμη των Ενδόξων νεκρών και θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιππιάδας.

-Στην είσοδο του Ηρώου των Μπιζανομάχων με μέριμνα του Διοικητή της 18 Μ.Ε. θα τοποθετηθεί Διμοιρία Στρατού για απόδοση τιμών.

πηγή Ηχώ της Άρτας

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO