14 Ιαν 2009

Ο Νομός Πρέβεζας...On Air...

"Ο Νομός Πρέβεζας με τις φυσικές ομορφιές του και την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά σταδιακά και χάρη των πρωτοβουλιών της Ν.Α. Πρέβεζας κερδίζει το ενδιαφέρον των Αθηναϊκών τηλεοπτικών καναλιών», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ν.Α. Πρέβεζας που αναφέρει τα εξής:

«Το τελευταίο διάστημα εκπομπές έχουν επιλέξει και προβάλει σημαντικές προορισμούς του Νομού όπως η πόλη της Πρέβεζας, η Αρχαία Νικόπολη, το Νεκρομαντείο, η Πάργα, η λίμνη Ζηρού, η ακτογραμμή του Ιονίου κλπ. Τις προηγούμενες βδομάδες ήρθε στο Νομό τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Τα γυρίσματα» και ετοίμασε εκπομπή αφιερωμένη στην Πρέβεζα, η οποία περιέχει περιοδεία στην πόλη της Πρέβεζας με εικόνες από το ιστορικό κέντρο, λήψεις από τον Αχέροντα και το Νεκρομαντείο, ένα μίνι αφιέρωμα στον Καρυωτάκη, εικόνες από το δάσος του Λεκατσά, συνέντευξη του Νομάρχη Πρέβεζας κ. Βασίλη Ιωάννου κ.ά. Η εκπομπή αυτή θα προβληθεί την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Γενάρη.
Παράλληλα, η εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα» επανέρχεται με αφιέρωμα στο Νομό Πρέβεζας επιλέγοντας αυτή τη φορά να προβάλει περιοχές όπως ο Λούρος ποταμός και η μονή Αβάσσου. Και αυτή η εκπομπή πρόκειται να προβληθεί το προσεχές διάστημα.
Ο Νομάρχης Πρέβεζας, αφού υποδέχθηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους των εκπομπών, δήλωσε: «Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως η αυθόρμητη προβολή του Νομού μας από αθηναϊκά ΜΜΕ, διότι συμβάλλει στην ανάδειξη της περιοχής μας. Ως γνωστόν, ο Νομός Πρέβεζας είναι ένας από τους πιο προικισμένους Νομούς της Ελλάδας και αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για τους φίλους της ιστορίας και της παράδοσης.
Για πολλούς Έλληνες ο Νομός Πρέβεζας εξακολουθεί να είναι ένας νομός προς εξερεύνηση, ως μία ευχάριστη έκπληξη για αυτούς που δεν τον έχουν επισκεφθεί, αλλά και για αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να τον ανακαλύψουν σε όλες του τις εκφάνσεις».
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 15 Γενάρη (22.00 μμ) ξεκινάει στην ΕΤ-1 η προβολή της τηλεοπτικής σειράς «Καρυωτάκης» που είναι αφιερωμένη στη ζωή του μεγάλου ποιητή. Η σειρά αναφέρεται στην ζωή και την ποίηση του αλλά και τη σχέση του Κώστα Καρυωτάκη με τη Μαρία Πολυδούρη, ένα από τα γνωστότερα ειδύλλια στο χώρο της τέχνης. Η νέα σειρά εποχής «Καρυωτάκης», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τάσου Ψαρρά, αποτελείται από 20 επεισόδια και ορισμένα από τα γυρίσματα έχουν γίνει στην Πρέβεζα. Τον ρόλο του Κώστα Καρυωτάκη υποδύεται ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, ενώ τη Μαρία Πολυδούρη ενσαρκώνει η Μαρία Κίτσου».

πηγή Ηχώ της Άρτας

2 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

Eνταξυ ολα αυτά,ομορφα κι ωραία.Με την επικίνδυνη ουσία που ανιχνεύτηκε στη Λίμνη Ζηρού τι εγινε? Η Νομαρχια τι έκανε?Εστειλε καποιο δείγμα για εξέταση?
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ μερος της εκθεσης της επιστημονικής ομάδας
<<.....Το θέμα της λίμνης του Ζηρού, εάν επαληθευθούν οι πρώτες μετρήσεις, έχει σοβαρές διαστάσεις, αφού το κυανοβακτήριο, αν προσληφθεί από τον άνθρωπο μπορεί και να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατό του(!).....>>
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ

stef είπε...

yparxei mia diastasi apopsewn...alla lene oi epistimones alla i nomarxia...

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO