6 Ιαν 2009

''Ψηφιακός'' Δήμαρχος στα Τρίκαλα...

Απευθείας απαντήσεις από το δήμαρχο ή και τους αντιδημάρχους θα παίρνουν οι πολίτες των Τρικάλων, καθώς ο δήμος θα θέσει σε εφαρμογή τον "Ψηφιακό Δήμαρχο", που είναι η επέκταση του προγράμματος "Δημοσθένη".

Το παραπάνω πρόγραμμα λειτουργεί με επιτυχία εδώ κι αρκετό καιρό στα Τρίκαλα και είναι μία υπηρεσία υποβολής παραπόνων κι αιτημάτων τηλεφωνικά από τους πολίτες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα συγκεντρώνονται οι ερωτήσεις οι οποίες θα απαντώνται ηλεκτρονικά από τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους κι ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να λάβει την απάντηση ηλεκτρονικά την οποία θα μπορεί να εντοπίσει μέσα από μία μεγάλη λίστα θεμάτων.

Σε περίπτωση πάντως που οι απαντήσεις δεν ικανοποιούν ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις και να λάβει σε σύντομο διάστημα την απάντησή του.

Μάλιστα μέσα στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στις οποίες θα μπορεί να απευθύνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος και να υποβάλλει ερωτήσεις και απορίες.

source Ηχώ της Άρτας

Υ.Γ. Πως είπατε ?????

4 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

kai egw rwtw:yparxei kapoios sto dimotiko symvoulio tis polis mas pou na exei gnwseis ilektronikou ipologisti..??

stef είπε...

kai gw apantw: Elaxistoi fantazomai...

Ανώνυμος είπε...

εδω βγαζουν τους βόθρους στο δρομο και δεν συγκινείται κανένας (βρωμάει όλη η πολη) , φαντάσου να στέλναμε mail . Υπήρχε ποτέ η περίπτωση να απαντούσε κανένας? αλλά δεν φταίει κανένας εμείς οι ίδιοι φταίμε που δίνουμε αξιώματα σε ανθρώπους χωρίς όραμα και φιλοδοξίες για αυτή την πόλη

Ανώνυμος είπε...

Για να αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε λίγο πιο έντονα παίδες.... υστερούμε σε βασικά πράματα...

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO