21 Ιαν 2009

Γκρέμισε και τον ΠΑΟΝΕ από την κορυφή ο Εθνικός...


Συνεχίζοντας την εκπληκτική φετινή του πορεία ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε πολύτιμο βαθμό μέσα στην Θεσσαλονίκη από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΝΕ και τον ΄΄γκρέμισε΄΄ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρωτοπόρο Εορδαικό. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ του Νίκου Λάππα σε ένα ακόμη παιχνίδι είχαν ψυχή και δύναμη και παρέμειναν για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητοι. Επίσης ο Εθνικός σε αυτό το παιχνίδι είχε δυο σημαντικές απουσίες αφού έλειψαν οι τιμωρημένοι Λάππας και Κόσουτιτς, και από το 58΄ λεπτό έχασε και τον Λαζαρίδη λόγω τραυματισμού που έγινε αλλαγή με τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Κοσμά. Το παιχνίδι διεξήχθη πάνω σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 66΄ με πλάσε του Θανόπουλου αλλά ο Εθνικός απάντησε γρήγορα και ισοφάρισε στο 68΄ με κεφαλιά του Παλιάγκα.

Διαιτητής ο κ. Καραντώνης Σερρών και βοηθοί του οι Βαρελτζίδης και Κακατόλης του συνδέσμου Καβάλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντής, Πάνου, Καταγής, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Λαζαρίδης( 58΄ Κοσμάς), Βλάχος Γ.(70΄ Μούτας), Νοβάκοβιτς, Αβραμίδης, Καραμπίνας(87΄ Κόλλινς).

ΠΑΟΝΕ: Διαμαντόπουλος, Ναλμπάντης, Κατιανός(85΄ Τσαγκουρίδης), Σερέτης, Κώτσου(55΄ Γκέσιος), Σπαθαράς, Καλαμπόκας, Πουταχίδης, Χατζής(46΄ Θανόπουλος), Γκολεμπιέφσκι, Μπλιθικιωτης.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO