7 Ιαν 2009

Αναγέννηση Άρτας - Εθνικός Φιλιππιάδας 2-2

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός να φύγει σήμερα από την Άρτα με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης κόντρα σε μια Αναγέννηση των πολλών προβλημάτων, που παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο με 11 παίχτες και στην διάρκεια του παιχνιδιού λόγω αποβολών τελείωσε το ματς με 8 παίχτες. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους και πέταξαν άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς μετά την ισοπαλία της Κυριακής με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, και τώρα έχουν την επόμενη Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Εορδαικό στην Φιλιππιάδα. Η Αναγέννηση ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1΄ με πλάσε του Μάλιου ύστερα από πασα του Σιαπλάουρα. Ο Εθνικός ισοφάρισε στο 31΄ με κεφαλιά του Πάνου ύστερα από σέντρα του Κόσουτιτς. Στο 37΄ ο Βερλέκης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σιαπλάουρα πέτυχε το 2-1. Στο 78΄ ανατροπή του Κόσουτιτς από τον Μάλιο και ο κ. Τσαφκόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Κόσουτιτς που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 87΄ ο Παλιάγκας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κόσουτιτς πέτυχε το τελικό 2-2.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Τσαφκόπουλου του συνδέσμου Φλώρινας ο οποίος απέβαλε στο 25΄ τον Στεργιάτο με 2η κίτρινη, τον Φιρινίδη στο 60΄ με απ’ευθείας κόκκινη και τον Μάλιο στο 78΄ με 2η κίτρινη κάρτα. Βοηθοί του οι Παπαιωάννου και Μαλεζίδης του ίδιου συνδέσμου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπαντής, Πάνου(84΄ Ν. Φερνάντες), Καταγής, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Αβραμίδης(33΄ Παππάς), Βλάχος Γ.(63΄ Κλεισούρης), Λάππας, Κόσουτιτς, Λαζαρίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Φιρινίδης, Στεργιάτος, Μπαλάφας, Παπαγιάννης, Παππάς, Βαγγελής, Μάρης, Μάλιος, Σιαπλάουρας, Σκαμαντζούρας, Βερλέκης.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO