31 Ιουλ 2008

Έκπτωση τιμής εισιτηρίων 50% από το ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας στους τρίτεκνους

«Μετά από προσωπικές επαφές και προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας επιτεύχθηκε μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία μεταξύ του Δ.Σ. του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. και του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Παπαμιχαήλ και τον Γεν. Γραμματέα κ. Βασίλη Δήμο αναφέρονται τα εξής:

«Την Τρίτη 29-7-2008 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας Α.Ε., μεταξύ του προέδρου του ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας Α.Ε, κ. Δήμου Σμπόνια και των Μελών Τζίμα Σταύρου, Νάση Χρύσανθου, Σαρδελή Παναγιώτη, Βενέτη Δημήτρη και του Διοικητικού Συμβουλίου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας: κ. κ. Παπαμιχαήλ Μιχάλη, Δήμου Βασίλη, Παπασάβα Κλεονίκη, Ρούσου Δημήτρη Γεωργίου Σπύρου, Γκίνη Βαρβάρα, και Κονταξή Αποστόλη, Γκαβαρδίνα Νίκο, Κατσανάκη Ανδρέα, Νάκου Αθανασία, Γκόκα Σπυριδούλα, Κυριάκη – Αδάμ Βασιλική.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης. O πρόεδρος του ΚΤΕΛ εξέφρασε τα σχέδια, τις προοπτικές και κυρίως το όραμα του που είναι η ανάκτηση της αίγλης και της εμπιστοσύνης, καθώς και η επιστροφή του επιβατικού κοινού στο λεωφορείο, ως βασικό και ασφαλές μέσο μαζικής μεταφοράς.

Οι εκπρόσωποι των Τριτέκνων τόνισαν από τη μεριά τους τη σημασία που θα έχει το μέτρο στη μετακίνηση των Τριτέκνων οικογενειών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ο σύλλογος Τριτέκνων αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής για τη πρωτοποριακή συμφωνία που επιτεύχθηκε και θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας Α.Ε. για τις προτάσεις τους και για την απόφαση που είναι η έκπτωση σε ποσοστό 50% του αντιτίμου των εισιτηρίων όλων των δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας, δείχνοντας την ευαισθησία του στις κοινωνικές ομάδες όπως ΑμεΑ, Πολύτεκνους κ.λ.π.

Μια απόφαση που θα ανακουφίσει οικονομικά, αλλά και θα καθορίσει αποφασιστικά τον τρόπο μαζικής μετακίνησης των Τριτέκνων.Η διαδικασία του τρόπου εφοδιασμού της απαραίτητης κάρτας έκπτωσης, θα καθοριστεί σε λίγες ημέρες με απόφαση του Δ.Σ., για όλους τους Τρίτεκνους μέλη του Συλλόγου μας».

πηγή: Ηχώ της Άρτας

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO