31 Ιουλ 2008

Διέρρευσε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 2008


Το πιο καλά φυλασσόμενο μυστικό κάθε Ολυμπιακής διοργάνωσης, η τελετή έναρξης, διέρρευσε μέσω ενός βίντεο που πρόβαλλε το Νοτιοκορεάτικο δίκτυο SBS. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Αγώνων, που διαρρέουν πλάνα –και μάλιστα σε βίντεο- από την πρόβα της τελετής. Για την τήρηση της μυστικότητας οι κινεζικές αρχές, στην πρόβα που δόθηκε στις 16 Ιουλίου, είχαν δημιουργήσει τρεις δακτυλίους ασφαλείας ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν υπογράψει συμφωνίες εχεμύθειας.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι του Νοτιοκορεάτικου δικτύου, όπως δήλωσαν στο Associated Press, μπήκαν με τις κάμερες τους στο στάδιο κατά την πρόβα της τελετής και την βιντεοσκόπησαν ανενόχλητοι.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

source: etipos.gr

2 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

An ginotan auto to 2004..... Fantazeste ti 8a ginotan.... Mexri twra 8a epaize......

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω και τότε είχε διαρρεύσει μέρος του σεναριου..δε θυμαμαι αν ήταν με βιντεο κατεγεγραμμενο ή απλα είχαν αποκαλύψει γραπτώς το τι θα γίνει

Η μεγάλη αλήθεια είναι πως οι Ολυμπιακοί του Πεκινου δε δέχονται καθόλου πυρά από τα ΜΜΕ του εξωτερικού...ούτε για τις καθυστερήσεις τις μεγάλες που έχουν..ούτε για το φοβερό πρόβλημα νεφους σστην ατμόσφαιρα του Πεκίνου..μιλαμε πως ουτε στο μέτρο δε βλεπεις...!!!!!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO