11 Σεπ 2008

Wild Storks....

"Wild Storks" (Αγριοι Πελαργοί) είναι το όνομα της λέσχης φίλων του Εθνικού Φιλιππιάδας που δημιουργήθηκε προχθές, Δευτέρα, με Δ.Σ. τους: Γεώργιο Λέτσο (πρόεδρο), Δημήτρη Γιολδάση (αντιπρόεδρο), Βασίλη Ευαγγέλου (γραμματέα), Παναγιώτη Λέντζο και Σπύρο Κάλλη και με αναπληρωματικά μέλη τους Δημήτρη Δημόπουλο και Αλέξανδρο Τσάιμο.

Η Ε.Ε.Α. έμεινε στην αρχική της απόφαση για Σάββατο, αν και ο Εθνικός είχε ζητήσει το παιχνίδι να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή η απόφαση, για όσους δεν γνωρίζουν, είχε παρθεί αρχικά λόγω του ότι ο Εθνικός ίσως δεν έπαιρνε την καταλληλότητα για να παίξει στο γήπεδό του με την Αναγέννηση και θα έδινε το παιχνίδι στην Πρέβεζα και λόγω του ότι και ο ΠΑΣ Πρέβεζα παίζει το πρώτο του παιχνίδι εντός.
Σχεδόν πέντε χρόνια πέρασαν από το τελευταίο παιχνίδι στη Φιλιππιάδα ανάμεσα στον Εθνικό και την Αναγέννηση. Σε εκείνο το παιχνίδι για το περιφερειακό πρωτάθλημα, την Κυριακή 21 Μαρτίου του 2004, η Αναγέννηση είχε κερδίσει με 3-0 με γκολ των Καζναφέρη, Σπανού, και Ρέντζιου.
source:artasport.gr

4 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ Ή ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

filippiada kai wra 17.00 !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΗΡΑ 2 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΤΟΣ.ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕ 1,5 1,65 1,7.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΤΕΞΑΝ ΟΙ ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΕΣ ΡΕ ΓΕΛΙΟΙ

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO