4 Σεπ 2008

Φιλικό προετοιμασίας : Θεσπρωτός - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-4

Εύκολη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε σήμερα στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον τοπικό Θεσπρωτό, ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Ο τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι διάφορα σχήματα και να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο 13 η την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου με την Αναγέννηση Άρτας στην Φιλιππιάδα.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 21΄ με τον μόνιμο σκορ των φιλικών τον Βραζιλιάνο Φλορένσιο, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 56΄, ενώ στο 61΄ ο Λάππας με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 68΄ και πάλι ο Λάππας με κοντινό πλάσε πέτυχε το 0-3, και ο Λώλης με πλάσε στο 78΄ πέτυχε το τελικό 0-4.

Ο κ. Λάππας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Μπαντή, Μούτα, Καταγή, Αβραμίδη, Παλιάγκα, Παππά, Καραμπίνα, Λέντζο, Κόσουτιτς, Λάππα και Φλορένσιο. Έπαιξαν ακόμη οι Σιαπέρας, Μαγκλάρας, Βλάχος Γ., Βλάχος Σ., Λώλης, Κλεισούρης, Γκέτσης, Γκεοργκίεφ, Χάινις, Τσιφλίδης, Σφρίντζερης, Κρίκης Φ., και Κρίκης Δ.

Επόμενο και τελευταίο φιλικό παιχνιδι για τον Εθνικό είναι το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην Λευκάδα με τον Οδυσσέα Νυδρίου.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO