17 Δεκ 2006

Εθνικός Φιλιππιαδας

Άσχημο αποτέλεσμα και πάλι για την ομάδα μας και μάλιστα εντός έδρας...τώρα τι φταίει και δεν πάμε ανάλογα καλά με τις άλλες χρονιές δεν το γνωρίζω...μαλιστα το αποτέλεσμα αυτό είχε συνέπεια να βρισκόμαστε πλέον κάτω από την ζώνη του υποβιβασμου...!Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα παρακάτω.....5ος Όμιλος(13η ) Ατρόμητος Αντιρρίου-Αρης Φιλιατών 1-2 Σταυραετός -Αραχθος Παχυκαλάμου 0-0 Εθνικός Φιλιππιάδας-Κρόνος Αργυρ. 0-0 ΑΕ Μεσολογγίου- ΟΦΑΜ 1-1 Απόλλων Πάργας-Δόξα Κρανούλας 3-2 ΑΟ Ανατολής - Πρέβεζα 2-1 Θύελλα Κατσικά-Τηλυκράτης 0-4 Ρεπό: Αχερών Καναλακίου
Η Βαθμολογία 1. ΠΑΣ Πρέβεζα 28-9 30 2. Δόξα Κρανούλας 23-10 25 3. ΑΕ Μεσολογγίου 21-12 23 4. Σταυραετός 17-10 21 5. Απόλλων Πάργας 18-13 20 6. Κρόνος Αργυράδων 15-9 19 7. ΟΦΑΜ 16-13 16 8. Ανατολή 15-15 16 9. Τηλυκράτης 16-14 15 10. Αχερών Καναλακίου 15-23 14 11. Εθνικός Φιλιπ 13-12 14 12. Αρης Φιλιατών 11-23 14 13. Αραχθος 15-16 13 14. Θύελλα Κατσικά 9-22 5 15. Ατρόμητος Αντιρρίου 5-37 2

20 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

Na valoume na paiksei o e8nikos me ton panathinaiko. Derby 8a einai... Kai na mpei sto stoixhma. To X 8a einai klhdwmeno

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΑΙΑΚΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝΕ.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ton eixa dei k ton pas apo konta...me ton ethinko sto entos..oles idies einai oi omades...to thema einai na min pes...an k den to pisteuw..

stef είπε...

Το τελευταίο μήνυμα που υπηρχε διαγραφτηκε για ευνοητους λογους!παρακαλώ σεβαστείτε και τον ελευθερο του λογου που σας δίνεται μεσω του σχολιου !...δεν χρειαζονται τετοια χαρακτηρισμοι....!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φιλάρα το διέγραψες....

Ελευθερία λόγου δεν υπάρχει; ότι σε συμφέρει δηλαδή..........

Η κάθε Γνώμη σεβαστή.....

Μήπως υποκινείς και εσύ συμφέροντα...

Διεγραψέ το ρε φιλάρα το BLOG σου μετά !

Αίσχος....................

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

Ο ΤΣΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ HOTEL KAI ΘA XRHSIMOPOIEISH TH SFRAGIDA THS OMADAS GIA NA MH PLIROSI EFORIA......

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

ΤΣΩΛΗ BROMERE ΠΑΡΑΤΑ TH ΠΑΕ......ΟΕΟ!

ΑΡΚΕΤΑ.........

ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Diladi den mporeite na vgeite na peite th gnwmh sas me pio kosmio tropo?
Prepei na milate kai na vrizete? Etsi exete ma8ei na milate? Kala kanoun kai mas lene ksatogyftous oloi. Etsi opws milame kala na pa8oume. Kanenas edw mesa den ypokeinei symferonta. Kanenas den xairete me thn katastash ston e8niko alla as eimaste pio politismenoi.

Vangelis είπε...

Χμ, μαλλον πρεπει να ξαναπας πισω στα βιβλια σου προκειμενου να δεις τι σημαινει ελευθερια λογου.
Και παλιοτερα ειπωθηκε πως ο προπονητης και ο προεδρος δεν ηταν καταλληλοι για την ομαδα, δεν σβηστηκε κανενα σχολιο ομως γιατι ηταν σε κοσμιο υφος.
Πρεπει να γινει σαφες πως υβριστικα μηνυματα θα σβηνονται.

Ανώνυμος είπε...

βλακειες!!!σβηστε μονο τις βρισιες και βαλτε τα υπολοιπα comments κανικα οπως ηταν.Και στη τηλεοραση τα μπιπ ειναι συχνα.Αυτο δεν ειναι λογοκρισια.Οτιδηποτε αλλο αλλαζει τον λογο και την εκφραση.

Vangelis είπε...

Αυτο που λες θα ηταν το καλυτερο (να σβηστουν μονο οι χαρακτηρισμοι) αλλα δυστυχως το αυτο δεν ειναι εφικτο. Πρεπει να καταλαβετε πως εδω προκειται για μια ερασιτεχνικη προσπαθεια με ελαχιστες γνωσεις ΗΤΜL κι ολα γινονται σε ενα προκατασκευασμενο περιβαλλον.

Η αλλη λυση ειναι να μπει moderator πραγμα που σημαινει πως τα comments δεν θα μπαινουν σε real time, αλλα οταν τα κανει accept ο moderator. Αρα χανεται η αμεσοτητα.

Τελος φιλε μου, οπως ξαναειπα τα comments που μπορει να περιεχουν σκληρη κριτικη παραμενουν, οποτε λογοκρισια φυσικα δεν υπαρχει. Τωρα εαν καποιοι επιμενουν σε αυτο τον τροπο ανταλλαγης αποψεων μαλλον θα απομονωθουν απο τους υπολοιπους

Φιλικα

Ανώνυμος είπε...

πολιτισμενα δεν γινεται να λετε καποιοι την αποψη σας δηλαδη?δυσκολο ειναι βρε παιδια?κανεις δεν υποκινει κανενα συμφερον εδω μεσα...ειμαι σιγουρος γι'αυτο...!ακόμη και καποιοι ενδιαφερονται να ενημερωσουν εσας οπως τα παιδια στο blog και σεις τους την λετε...κ βεβαια δεν θα δεχτουν υβρεις...!λογικο ειναι....εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να δω σε ενα σιτε να βριζουν εναν συντοπιτη...καντε κριτικη με επιχειρηματα...πειστε τους αλλους πως εχετε δικιο...ετσι οπως βριζετε δεν πετυχαινετε κατι φιλοι μου!!

Vangelis είπε...

Οπως πιθανον ειδατε το Τime εδωσε τον τιτλο του προσωπου της χρονιας σε ολους αυτους που ενεργα ασχολουνται με το διαδικτυο. Σε ολους εμάς δηλαδη που κανουμε αυτη την κουβεντα και προσπαθουμε να καταληξουμε καπου.
Το οτι σβηστηκε ενα υβριστικο comment καποιος το χαρακτηρισε λογοκρισια και πιθανον να εχει δικιο. Η δικη μας αποψη ηταν διαφορετικη κι εχοντας την προσβαση σε αυτο εδω το βημα προχωρησαμε σε αυτη την ενεργεια. Ακομη κι αυτο ομως εγινε μετα απο πολυ σκεψη. Και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν πειραξαμε τα μηνυματα που χαρακτηριζαν την ενεργεια ως αισχρη η τα επιχειρηματα ως βλακωδη. Κι αυτο γιατι απευθυνονται προς εμας, ειμαστε εδω και ειμαστε διατεθειμενοι να τα αντικρουσουμε, να δεχθουμε πιθανα λαθη και να παρουσιασουμε τις θεσεις μας. Αυτο ομως δεν ισχυει απαραιτητα για ολους αυτους που δεχονται καποιους χαρακτηρισμους.
Η ουσια ειναι οτι εχουμε στα χερια μας ενα μεσο που μας επιτρεπει να ανταλλασουμε αυτες τις αποψεις και τις ιδεες. Μας δινει την δυνατοτητα να συμμετεχουμε στην διαμορφωση της νεας πραγματικοτητας. Στο χερι μας ειναι λοιπον αυτο το μεσο να το διαμορφωσουμε οπως εμεις επιθυμουμε. Μεταξυ μας μπινελικια, ιντερνετικες μαγκιες και χουλιγκανς του πληκτρολογιου ευτυχως δεν εχουμε εδω μεσα αλλα οι ισορροπιες ειναι λεπτες οταν εχεις ενα ευκολα προσβασιμο μεσο.
Και για την αποκατασταση της ταξης φιλε "Kostas Panis" οπως υπογραφεις....φυσικα μπορεις να ισχυριζεσαι πως ο προπονητης της ομαδας δουλευε τοσο καιρο μονο για το γιο του κι οτι ο προεδρος εχει τον Εθνικο για προσωπικο του συμφερον, αλλα σε παρακαλω απεφυγε τους χαρακτηρισμους οσο θυμωμενος και να εισαι.
Λοιπον το θεμα θεωρειται ληξαν. Μηνυματα με υβριστικους χαρακτηρισμους θα σβηνονται ή εαν βρεθει τροπος θα γινονται edit.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΩΛΗ ΑΙΣΧΡΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΤΗ ΠΑΕ !

ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΟΠΩς ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.....


ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑΙ .........

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΠΥΛΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..... ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑ !

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τα λέτε εδώ μέσα...και να σας βγαίνουν όλα τα αποθημένα...δε πάτε σε κανένα γήπεδο οργανωμένοι...και να τα πείτε? Από εδώ μέσα πού να σας ακούσει ο Τσώλης και ο κάθε Τσώλης?

Unknown είπε...

ΣΑΤΑΝΑΡΑΔΕΣ , ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ... COOLARETE................ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όμως τον λατρεύουν!!

Ανώνυμος είπε...

Einai lipiro...Gi auto kai i filippiada tha meinei xronia pisw...Kala kanw egw kai menw sti spilia mou...

Ανώνυμος είπε...

ante g*******e re.......

stef είπε...

Α καλα....εχουμε ξεφυγει...ουτε οι αγιες μερες δεν σας κανουν να σεβαστειτε προσωπα και καταστασεις ...και μαλιστα σε προσωπα τα οποια πρεπει να εχουμε εναν παραπανω λογο να ειμαστε ευαισθητοποιημένοι μαζι τους...τι να πω....Απλα ντροπη...

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως το site σιγά σιγα αποκτά τον χαρακτήρα που τόσο καιρό περιμένουμε να διαμορφωθεί.
Βαγγέλη επειδή τα posts βλέπω αραιώνουν καντο ethnikos.blogspot.com
να έχει σταθερά ένα post την εβδομάδα
το οποίο θα μπορεί να το γράφει ο Στέφανος και να μη σκας και εσύ και να έχει και μια χαρά επισκεψιμότητα.
Όλο το πακέτο! :)

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO