24 Δεκ 2008

Επίσκεψη του Νομάρχη Πρέβεζας στα σφαγεία Φιλιππιάδας

Την καθιερωμένη επίσκεψή του στα σφαγεία της περιοχής Φιλιππιάδας, πραγματοποίησε ο Νομάρχης Πρέβεζας, κ. Βασίλης Ιωάννου, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Α. Πρέβεζας και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο κ. Ιωάννου να διαπιστώσει από κοντά την εύρυθμη λειτουργία των σφαγειοτεχνικών μονάδων της περιοχής και να επικοινωνήσει με τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους.

Από τις συζητήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι στα σφαγεία υπήρξε κατά τη φετινή εορταστική περίοδο μειωμένη κίνηση σε σχέση με περασμένες χρονιές, ενώ οι τιμές για τους καταναλωτές παραμένουν περίπου στα περσινά επίπεδα.Στις δηλώσεις του ο κ. Ιωάννου, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι στην αγορά από κλιμάκια της Νομαρχίας και οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς.

«Θέλω να τονίσω σε όλους τους καταναλωτές ότι η αγορά μας ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, απλά τις ημέρες των εορτών είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρούμε σε πιο εντατικούς ελέγχους.
Με χαρά διαπιστώσαμε ότι και φέτος στα βιομηχανικά σφαγεία του Νομού μας τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις, ώστε να παράγεται υγιεινό και ασφαλές κρέας. Οι υπηρεσίες της Ν.Α. Πρέβεζας όλες αυτές τις μέρες, καθ’ όλο το 24ωρο, θα συνεχίσουν να ελέγχουν σχολαστικά τη σφαγή και διακίνηση κρεάτων, με στόχο την προστασία των καταναλωτών, από κάθε παραπλάνηση».

source: Ηχώ της Άρτας

1 Comentário:

Ανώνυμος είπε...

Αν μας ακούει να μας απαντήσει ο Νομάρχης:
ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO