23 Σεπ 2008

Έντονες διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Χουρίδη στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Εθνικού Φιλιππιάδας για την διαιτησία του κ. Χουρίδη του συνδέσμου Θεσσαλίας στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Εθνικού με τον Εορδαικό.

Οι άνθρωποι του Εθνικού θα ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του Χουρίδη από την Κ.Ε.Δ. και την εξαίρεση του από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Εθνικού. Οι διαμαρτυρίες είναι για το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στον Εορδαικό με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 22΄ και για το καταφανέστατο πέναλτι που αρνήθηκε στο 42΄ σε ανατροπή του Λάππα, ενώ υπήρξαν και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους γηπεδούχους που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου Βασίλη Μούτα που αντικαταστάθηκε στο 35΄ από τον Νίκο Λάππα.

Ο τεχνικός του Εθνικού κ. Νίκος Λάππας σε δηλώσεις του τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Εορδαικό αποτελεί παρελθον, και τώρα βλέπουμε το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΝΕ στην Φιλιππιάδα. Στόχος της ομάδας μου είναι η παραμονή στην κατηγορία και γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες μας, και πιστεύω στηριζόμενοι στην πολύ δυνατή έδρα μας θα καταφέρουμε να πετυχούμε τον στόχο μας.

Σήμερα όσοι δεν αγωνίστηκαν στην Πτολεμαίδα θα παίξουν σε φιλικό παιχνίδι στην Άρτα με την τοπική Δόξα.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

5 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

ksekinasane ta perierga....

Ανώνυμος είπε...

re malaka stefane kamia photgrafia tha anevaseis pote!!!!

Ανώνυμος είπε...

iremia...upirksan texnika problima georgie...!!aurio tha anebasw photos...!! O kurios xouridis mas esfakse kanonika mias k to eida apo konta to match

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΑΡΑΙΜΙΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΕΚΤΟΣ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΚΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ.ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΟΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ?

stef είπε...

Εννοειται πως δεν έγινε τιποτα με μια ήττα. Η ομάδα μας είναι καλή και θα το παλέψει για την παραμονή ! Αρκεί να την στηρίξουμε στα εντός έδρας ματς που θα κρίνουν και την πορεία μας..

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO