6 Σεπ 2008

Περίεργη πρόσληψη στο Δήμο Φιλιππιάδας;;

Αφιερωμένη στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις για να περάσουν στο Πανεπιστήμιο και να διορισθούν στο Δημόσιο, είναι η καταγγελία που κάνει και απ’ την «Γ» ο δημοτικός σύμβουλος Φιλιππιάδας Σταύρος Κώστας και αφορά την περίεργη πρόσληψη υπαλλήλου στο Δήμο Φιλιππιάδας. Ιδού το κείμενο της καταγγελίας
«Στην Φιλιππιάδα από την υπό εκκαθάριση δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης προσπαθούν να μεταφέρουν ιδιωτική υπάλληλο σε κενή οργανική θέση στο Δήμο Φιλιππιάδας.Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας που πάρθηκε κατά πλειοψηφία ακυρώθηκε από τον Γ. Γ περιφέρειας Ηπείρου ως μη σύνωμη. Ο Δήμος Φιλιππιάδας έντεχνα έκανε προσφυγή για τυπικούς λόγους στην επιτροπή του άρθρου 152. Η προσφυγή σκανδαλωδώς έγινε δεκτή γιατί ήταν μεθοδευμένη πολιτικά. Ο δήμαρχος Φιλιππιάδας κατόπιν βγάζει απόφαση και την διορίζει σε κενή οργανική θέση. Η απόφαση στάλθηκε στον Περιφερειάρχη για έλεγχο και την έκανε περιέργως δεκτή παρότι η εισήγηση των υπηρεσιών ήταν αρνητική.Από ποιες διατάξεις του νόμου προβλέπεται αυτή η μεταφορά του ιδιωτικού υπαλλήλου στο Δήμο Φιλιππιάδας;Γιατί όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες αρνήθηκαν να υπογράψουν την σχετική απόφαση;Από πότε ο Γ. Γ περιφέρειας Ηπείρου κος Πανοζάχος που είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ νομοθετεί και διορίζει υπαλλήλους στην τοπική αυτοδιοίκηση;»

Πηγή : Γνώμη της Άρτας

Υ.Γ. Εμείς σαν ιστοσελίδα υποχρέωση μας είναι να προβάλουμε κάθε είδους καταγγελία η προβληματισμό δημότη της πόλης μας. Τα σχόλια ελεύθερα είναι να ακουστεί και η άλλη πλευρά ωστε να βγουνε ασφαλή συμπεράσματα.

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO