13 Μαρ 2009

«Η μετεξέλιξη των Τ.Ε.Ι. σε Πανεπιστήμια»

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 και ώρα 8:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση - Συζήτηση με θέμα: «Η μετεξέλιξη των Τ.Ε.Ι. σε Πανεπιστήμια», στην αίθουσα «Σκουφάς», στην Άρτα.

Στην έναρξη της Εκδήλωσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κύριοι Γκίκας Γρηγόριος, Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και Γεροθανάσης Ιωάννης, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ομιλητές της Εκδήλωσης θα είναι οι κύριοι: Μητρόπουλος Αθανάσιος, Πρόεδρος Τ.Ε.Ι. Καβάλας, Πασχαλούδης Δημήτριος, Πρόεδρος Τ.Ε.Ι. Σερρών, Αντωνίου Αντώνης, Αντιπρόεδρος Τ.Ε.Ι. Πειραιά και Ναξάκης Χαρίλαος, Καθηγητής Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι κυρίως η ενημέρωση της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας για τα θέματα που σχετίζονται γενικότερα με την αναβάθμιση των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων και τα οφέλη που απορρέουν από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Επίσης, θα τεθούν ζητήματα και προβληματισμοί σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης της «μετεξέλιξης» σε πρακτικό επίπεδο, κάτι που σχετίζεται με το σύγχρονο εκπαιδευτικό και κοινωνικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν τα Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.



Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO