7 Μαρ 2009

Πάει και το Δημαρχείο...


Το κύκλωμα που έχει βάλει στο στόχαστρο Δημαρχεία της Ηπείρου, αυτή την φορά οργανωμένο καλύτερα από κάθε προηγούμενη όμως ατύχησε γιατί οι υπάλληλοι του ταμείου στον Δήμο Φιλιππιάδας είχαν πάρει τα μέτρα τους.
Τη νύχτα, άγνωστοι διέρρηξαν την είσοδο στο υπόγειο του κτιρίου και από εκεί κατάφεραν να μπούνε στα γραφεία της ταμειακής υπηρεσίας. Χρησιμοποίησαν οξυγονοκόλληση για να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, αλλά όταν κατάφεραν να το ανοίξουν απογοητεύτηκαν, αφού το χρηματικό ποσό που περιείχε ήταν μόλις εξακόσια ευρώ.
Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας, γνωρίζοντας ότι τον τελευταίο καιρό κάποιοι εισβάλλουν στα δημαρχεία και παίρνουν χρήματα, είχε δώσει ρητή εντολή να μην μένει ποτέ μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο.
Οι άγνωστοι μπήκαν στο χώρο τη νύχτα, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ώρα. Στις πέντε και μισή περίπου το πρωί, όταν η καθαρίστρια πήγε στο κτίριο διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν μπει στα γραφεία της ταμειακής. Ενημέρωσε τον προιστάμενο της υπηρεσίας ο οποίος έφτασε αμέσως και με την σειρά του κάλεσε την αστυνομία. Η σήμανση έφτασε στον χώρο, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τα ευρήματα είναι ελάχιστα και δύσκολα θα ανοίξουν δρόμο στην έρευνα.
source: epirusPost.gr

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO