15 Ιουν 2008

Τα νέα του Εθνικού...

...Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά νέα της ομάδας του Εθνικού και ο παίκτης του Εθνικού Γ. Βλάχος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα για ακόμη ένα χρόνο.Επίσης, όπως μας αναφέρε ο δημοσιογράφος Κώστας Κολιός η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με 4 παίκτες, που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στις επαγγελματικές κατηγορίες και μάλιστα ένας εξ'αυτών στην Α'Εθνική . Τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά κάτι που πρόκειται να συμβεί στη επόμενη Γενική Συνελευση της ομάδας.Η συνέλευση αυτή είναι στις 18 Ιουνίου και ώρα 19.30 , με τον πρόεδρο Βασίλης Τσώλης και τα μέλη του Δ.Σ. να καλούν τους πάντες να παρευρεθούν στο Πνευματικό Κέντρο και να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας.

2 Comentários:

Γιάννης Βλαχογιάννης είπε...

Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο οτι έχει πρόβλημα με το γήπεδο και εαν δεν κάνει γρήγορα κινήσεις δεν θα πάρει το ανάλογο πιστοποιητικό για να επιτραπούν αγώνες στο γήπεδο

stef είπε...

To προβλημα είναι υπαρκτό. Μαλιστα σκοπεύω να κάνω ενα θέμα για το συγκεκριμένο γεγονός αν δεν αλλάξει κατι τις επόμενες μερες.! Ελπιζουμε στη Γενική συνελευση να παρθουν αποφάσεις για το γηπεδο.

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO