7 Ιουν 2008

'Eλληνας οικολόγος

Πράσινοι ακτιβιστές, με περισσή θέληση και μαχητικότητα, εφορμούν ώστε να εξασφαλίσουν έναν απο τους λαμπτήρες-πάρε και μια για το μπάνιο μπάρμπα-χαμηλής ενέργειας που μοίρασε η Greenpeace.
Πολύ trendy το περιβαλλοντικό τώρα τελευταία...σποτάκια απο την κυβέρνηση, ανεξάρτητο υπουργείο περιβαλλοντος, μοιράσαμε και νόμπελ αναμνηστικά με αφορμή το περιβάλλον, ο ΓΑΠ έχει ένα ωραιότατο υβριδικό και οι πολίτες μοιάζουν πραγματικά ανήσυχοι. Φυσικά όλα αυτά μεχρι να κλείσει η όμορφη πόρτα της σπιτικής θαλπωρής όπου ελάχιστοι χωριίζουν πλαστικό, γυαλί, χαρτί και φροντίζουν να παράγουν εκατοντάδες κιλά σκουπιδιών το χρόνο.
Χωρίς σωστή παιδεία δεν αποκτάται οικολογική συνείδηση, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, λόγια του αέρα για ελαφρά κατανάλωση και ψηφοθηρική εκμετάλλευση

1 Comentário:

Ανώνυμος είπε...

Βασικά στην αρτα αυτές τις μέρες ο Νομαρχης-Δημος δε ξερω ακριβως μοιραζε ενημρωτικα φυλλάδια και γλαστρακια ετσι για την μερα του περιβαλλοντος....με αποτελεσμα να φτανουν κυραδες με χαρτοκουτια να τα γεμισουν με γλαστρακια και καταντησε πλιατσικο...!!!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO