18 Απρ 2008

Πλαστά πτυχία σε Άρτα και Ιωάννινα...

...Οι διαστάσεις που παίρνει η υπόθεση των πλαστών πτυχίων στις γειτονικές μας πόλεις ειναι πλέον καταιγιστικές.Λέγεται πως οι ανακλήσεις πτυχίων ανέρχονται στις 2.000 από ΤΕΕ σε Ιωάννινα και Άρτα μετά από καταγγελίες στη Δικαιοσύνη από την πλευρά την Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών που αποκάλυψε (!!!) την «παράνομη φάμπρικα απονομής πτυχίων» από συγκεκριμένο ΤΕΕ της Αρτας (ethnos.gr). Επίσης, διαβάζοντας και το eArta.gr διαπιστώνουμε πως στη γειτονική πόλη όλοι γνώριζαν για ένα συγκεκριμένο ιδιωτικό ΤΕΕ που παίρνεις το πτυχίο σου εξ'αποστάσεως...αναφέροντας πως το θέμα είχε έρθει στην επιφάνεια κάποια χρόνια πριν αλλά τότε η υπόθεση είχε παγώσει ξαφνικά !!

Λέγεται πως πολλοί απο τους απόφοιτους ήδη έχουν διοριστεί σε Νοσοκομεία της περιοχής...Μάλιστα...Και μετά σου λένε...μη φοβάσαι...είσαι στα κατάλληλα χέρια...

1 Comentário:

xazopouli είπε...

Άλλο ένα μεγάλο ζήτημα...

Η Ελλάδα του βολέματος
Η Ελλάδα των αραχτών και των μπλε παιδιών

Ευθύνες έχουν φυσικά οι πολιτικοί... όμως, τους πολιτικούς ψηφίζουν ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Και στους πολίτες, τον... λαό που λένε, αναλογούν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (επιτέλους).

Ο λαός, έχει προ πολλού ΧΑΣΕΙ κάθε είδους αξιοπρέπειας.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος, για τον οποίο γίνεται κάθε τόσο θύμα.

Καταρακώνει την χώρα η κυβέρνηση, ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!

Προσπαθούν να ελέγξουν το ΠΑΣΟΚ τα οικονομικά συμφέροντα, να επιβάλλουν ηγεσίες, "χαζός ο... Γιωργάκης".

Να μη μιλήσουμε για... χρηματιστήριο δηλαδή (με τις σακκούλες τα παίζανε τα λεφτά τους τα... κορόιδα) όπου ο... λαός νόμισε πως... θα γίνει Κολωνάκι σε μια νύχτα).

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ... Το Κολωνάκι και η Μύκονος...

Λαός που έχει χάσει την αίσθηση του ΔΙΚΑΙΟΥ, της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, της ΑΞΙΑΣ, της ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, είναι λαός που οδηγήται στον μαρασμό και την μιζέρια.

Αυτός ο λαός ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ... μονάχα να γλύφει, να κλέβει, να χρησιμοποιεί κάθε μέσο ώστε να ... πιάσει την θεσούλα, κι ας μην του αξίζει.

Αυτός ο λαός, ΨΗΦΙΖΕΙ αυτούς που μας κυβερνούν...

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO