3 Απρ 2008

Παράκαμψη Άρτας-Φιλιππιάδας

...θέμα προέκυψε στο τελευταίο νομαρχιακό συμβούλιο Πρέβεζας σχετικά με την Ιονία οδό και την επικινδυνότητά της. Τα πολλά θανατηφόρα τροχαία που σημειώνονται τα οποία οφείλονται στη μη αποπεράτωση του έργου βάση των αρχικών πλάνων, προκαλώντας τον έντονο προβληματισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με τη σειρά της η νομαρχία ζητά την άμεση λήψη μέτρων για οδική ασφάλεια χώρις περαιτέρω καθυστερήσεις ώστε να αποφευχθούν και άλλα σοβαρά τροχαία στο συγκεκριμένο τμήμα της Ιονίας. Επίσης, η Νομαρχία σε συνεργασία με άλλους φορείς της περιοχής σκοπεύουν να οργανώσουν δυναμικές κινητοποιήσεις ώστε να εισακουστούν τα αιτήματα τους..

Υ.Γ Άντε καιρός ήταν...μιας και τα τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πλέον συνηθεια... και το κακό είναι πως η συνήθεια φέρνει και...συμβιβασμό...!!!Ας γίνει κάτι όχι μόνο από την τοπική αυτοδιοίκηση..αλλά και από τους ίδιους τους πολίτες...

ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Ευχαριστούμε το www.earta.gr ,το Δρυόφυτο ,το GoFilippiada τον Φιλιππιαδιώτη και τον Κολοβάτσιο που ανέρτησαν αμέσως την φωτογραφία !
Πηγή proinoslogos.gr

2 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ έχω τρακάρει σ' αυτή την διαστάυρωση της Ιονίας Οδού.
Ευτυχώς χωρίς θύματα μόνο με υλικές
ζημιές.
Λίγο πιο πάνω υπάρχει μια 'νεροτριβιά' της οποίας η πρόσβαση στην μικρή πάροδο είναι εντελώς απαράδεκτη!
Αυτό χρειάζεται κάποια διευθέτηση!

stef είπε...

Παλι καλά που δεν επαθες τίποτα να λές! Πραγματικά εκείνο το σημείο που ανέφερες είναι απότομο....και ιδιως την νύχτα...οπως επισης επικινδυνα είναι και για τους πεζούς μη τους παρασύρει καποιο αυτοκίνητο...

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO