25 Οκτ 2006

Google docs and spreadsheets

Ξεκίνησε σαν μηχανή αναζήτησης αλλά πλέον τα εργαστήρια της έχουν πάρει φωτιά. Προσωπικά χρησιμοποιώ πολλά εργαλεία της. Email, google talk, google earth, google video, books, scholar, pages, analytics, blogger είναι μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ συνεχώς.
Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φόρα το google docs and spreadsheets. Πρόκειται για εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου και λογιστικού φύλλου. Πέρα από τα έγγραφα που μπορεί κάποιος να δημιουργήσει, έχει την δυνατότητα να ανεβάσει και να αποθηκεύσει online έγγραφα Word, OpenOffice, RTF, HTML και text. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

2 Comentários:

Basilis είπε...

Baggeli thelo na se rotiso kati !

kathos anevasis ena arxio tou office, kseris pou dimosieuete, se poia istoselida; POu mporo diladi na vro auto to arxio;

Vangelis είπε...

Πρέπει να έχεις έναν google λογαριασμό. Εκεί ανεβαίνει και μπορείς να το παιρνεις όταν κάνεις login. Εγώ το χρησιμοποιώ πλέον ώστε να μην μεταφέρω τα αρχεία μου σε memory stick. Εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου το email σου στο eevangelou[at]gmail.com ώστε να σε κάνω invite γιατί τα περισσότερα προγράμματα ειναι σε beta έκδοση και πιθανόν να καθυστερεί μέχρι και μήνα η εγγραφή νέου χρήστη.

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO