3 Οκτ 2006

Τέννις


Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας το 5ο Πανελλήνιο τουρνουά Junior με πρωτιές για δύο ταλεντάκια του συλλόγου. H Ιόλη Τσεβρενίδου επικράτησε της Νίκης Παλάζη (Γ.Α.Σ. Νιγρίτας) με 2-0 (6/1-6/0) ενώ ο Ορέστης Πανούλας του Μιχάλη Ψαρρού (Α.Ο. Σαρωνίδας) με το ίδιο σκορ (6/0-6/1) Τόσο η Ιόλη, όσο κι ο Ορέστης διατήρησαν την πρώτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη για ηλίκιες κάτω των 12 ετών. Οι δύο αθλητές προπονούνται με τον Ν. Γιώγια. Πλέον, το τμήμα τέννις του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας αριθμεί περίπου 70 άτομα κάτω από τις προπονητικές οδηγίες των Γιώγια, Αλεξίου και Παπαβασιλείου.

Πέρα όμως απο τις επιτυχίες ίσως το σημαντικότερο γεγονός της διοργάνωσης είναι πως ο σύλλογος βράβευσε τον Π. Παπαχρήστο και τον τίμησε δίνοντας τον όνομα του στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο κ. Παπαχρήστος είναι ο άνθρωπος που έφερε το τέννις στην Φιλιππιάδα και το έκανε προσιτό στον καθένα. Πολλοί από εμάς έχουμε κρατήσει από μια ρακέτα στο χέρι και του το οφείλουμε.

1 Comentário:

Ανώνυμος είπε...

polla sugxaritiria ston oresti kai tin ioli!!episis ena megalo bravo stous proponites tou agof pou pragmatika exoun dimiourgisei ena dunato sunollogo pragma to opoio fainetai kathimerina me ta paidakia pou proponountai stis egkatastaseis,gegonos pou eixe na sumbei polla xronia!!sunexiste tin kali douleia k pali polla bravo se olous!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO