8 Ιαν 2007

Μη σταματάς Γρηγόρη...

Ο ρεπόρτερ του Star Channel Γρηγόρης Μπάκας,γέννημα θρέμα της πόλης μας, αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο.Γίνεται «ταχυδρόμος» και μεταφέρει μηνύματα αγάπης, δώρα και ευχές σε επώνυμους και ανώνυμους.
Επισκέπτεται την Ήπειρο. Πρώτος σταθμός το χωριό Φιλιάτες όπου συναντάει συγγενείς του τραγουδιστή Γιώργου Λιανού. Του στέλνουν γλυκά και ευχές. Στη συνέχεια βρίσκεται στο χωριό Σκλίβανη, τον αγαπημένο τόπο καταγωγής του Χρήστου Φερεντίνου. Μιλάει με συγγενείς και φίλους και ένας θερμός θαυμαστής του, του στέλνει ένα αρνάκι για να πάρει «μυρωδιά» από το χωριό του.Αλλά ο Γρηγόρης Μπάκας δεν σταματάει εδώ, εισβάλλει στο πλατό του «Deal» και αιφνιδιάζει ευχάριστα τον δημοφιλή παρουσιαστή.

Μια εκπομπή που θα μας κρατά συντροφιά κάθε κυριακή απόγευμα!!!Να είμαστε όλοι συντονισμένοι...

Γρηγόρη προσωπικά σου εύχομαι τα καλύτερα...και εις ανώτερα...



4 Comentários:

kolovatsios είπε...

Δεν είναι μόνο ότι είναι πολύ καλή εκπομπή από «δικό μας» άνθρωπο, το ζήτημα είναι ότι έκανε και νούμερα. Διότι όπως ξέρετε μας ενδιαφέρει και η AGB.
Μπράβο του!!

stef είπε...

πολυ καλη εκπομπη φυσικα...!!!αφου λέτε πως τα πηγε καλά ειμαι διπλά χαρουμενος για τον γρηγορη...!!Μηπως ξερουμε το ποσοστο που επιασε?και ειναι και η πρωτη του εκπομπη...!!!ελπιζω όλο και καλύτερα νουμερα...

Ανώνυμος είπε...

Bravo re Grhgorh! Euxomai na pas polu kala!
Mia paraklhsh mono, an to diavazeis to blog. Thn epomenh fora pou tha vretheis sthn Hpeiro, anefere kai kati gia th Filippiada.

Kata t' alla o Grhgorhs pera apo "dikos mas" anthrwpos, einai panta cool, euxaristos kai eksypnos. Pisteuw mporei na ta paei pragmatika polu kala sthn thleorash.

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Θ. ΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ : www.giorgoslianos.net
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO