21 Μαΐ 2008

O φύλακας άγγελος του Εθνικού Φιλιππιάδας Άγγελος Σταυράκης

Το ταλέντο του 20χρονου τερματοφύλακα είναι αστείρευτο και σίγουρα ήταν από τους διακριθέντες του Εθνικού στο πρωτάθλημα. Εμείς με τη σειρά μας ήρθαμε σε επαφή με τον Άγγελο και στη συνέντευξη που μας έδωσε φαίνεται, πως εκτός από εξαιρετικό αθλητή, διακρίνεται και για το ήθος του. Σας παραθέτω τη συνέντευξη:

Blog:Άγγελε πες μας λίγα λόγια για σένα.
Άγγελος: Η ποδοσφαιρική μου καριέρα ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού μου,συγκεκριμένα στο Αρμένιο Λάρισας,όπου,συμπλήρωσα 3 χρόνια παρουσίας στην Ά κατηγορία του νομού.Στην συνέχεια μέσω της Μικτής Λάρισας (Πρωταθλητής Ελλάδος 2004-2005)-(Δευτεραθλητής Ελλάδος 2005-2006) πήρα μεταγραφή στον Ηρακλή Χαλκης αγωνιζόμενος στην ΄Δ εθνική για δύο ακόμη χρόνια.Στη συνέχεια λόγω σπουδών (Σχολή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεποικοινωνιών)μετακόμισα στην Άρτα συνεχίζοντας την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην ομάδα του Εθνικού.

Blog:Πως ήταν οι συνθήκες που αντιμετώπισες στον Εθνικό?
Άγγελος:Πιστέυω πως η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα δεν θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα αφού πήραμε πλέον το εισιτήριο για την Γ' εθνική.Οι συνθήκες που αντιμετώπισα ήταν ιδανικές και πιστέυω σ'αυτό βοήθησε η ύπαρξη νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και η ενθάρρυσνη από τους ποιο έμπειρους.

Blog:Στις πρώτες αγωνιστικές είχες ανέπαφη την εστία για 630 λεπτά, συμβάλλοντας στη καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας . Που οφείλεται?
Άγγελος:Το ρεκόρ χωρίς γκολ πιστέυω οφείλεται στην συνολική λειτουργία της ομάδας απο την άμυνα έως την επίθεση έχοντας παράλληλα θέληση και μαχητικότητα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Blog: Από την κόλαση στο παράδεισο χαρακτήρισαν πολλές εφημερίδες την περιπέτεια του Εθνικού την περασμένη Κυριακή. Πως βίωσες τις στιγμές αυτές?
Άγγελος:Πραγματικά ήταν,όπως πολλοί το χαρακτήρισαν, ένα Χιτσκοκικό φινάλε με κοντράστ συναισθημάτων.Προσωπικά η πίεση ήταν αρκετά μεγάλη με το άγχος όσο περνά η ώρα να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.Ευτυχώς με τη βοήθεια και του Θεού βγήκαμε πρωταθλητές ζώντας στιγμές πραγματικά απερίγραπτες!

Blog:Γ' Εθνική του χρόνου. Θα βρίσκεσαι πάλι κάτω από τα δοκάρια του Εθνικού?Ποιές οι φιλοδοξίες σου με την ομάδα?
Άγγελος:Η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και θα ήθελα παράλληλα να τους ευχαριστήσω.Πιστέυω πως όλα θα κυλίσουν ομαλά και θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.Εύχομαι η ομάδα μου να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής , σ'ενα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο όπως ξέρουμε. Κάτι τέτοιο βέβαια προυποθέτει σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και την απαραίτητη σοβαρότητα.

Blog:Εντυπωσιακή κερκίδα, και ιδιαίτερα τις τελευταίες αγωνιστικές. Ποιό το μήνυμα στο κόσμο που πραγματικά διψούσε να δει τον Εθνικό στη Γ' Εθνικη?
Άγγελος:Αξίζει πραγματικά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄αυτό τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε κάθε μας παιχνίδι.Πιστεύω θα είναι σίγουρα δίπλα στην ομάδα και για την νέα χρονιά,δίνοντας δυναμικό παρών μιας και τους κάναμε υπερήφανους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

2 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

bravo stef poli kali douleia.....:)

Ανώνυμος είπε...

ta bravo ston Angelo kai stin omada...!!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO