10 Μαΐ 2008

Ν.Πρέβεζας: Πού είναι ο Δ.Φιλιππιάδας???

...Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω στον αγαπητό κ.Νομάρχη μας. Πού είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος του Νομού από την επίσημη ιστοσελίδα της Νομαρχίας? Πριν μερικούς μήνες είχαμε στείλει mail μιας και ο Δήμος έλειπε απλά από τον τομέα των εκδηλώσεων, όπου δε γινόταν καμμία αναφορά για την πόλη μας. Απάντηση δε πήραμε ποτέ, ούτε καμιά αλλαγή δεν είδαμε. Σαν να μην έφτανε αυτό, παρατηρήσαμε πως πλέον η πόλη μας απέχει καμαρωτά και από την αρχίκή σελίδα της νομαρχίας, όπου υπάρχουν ο δήμοι του νομού καταχωρημένοι ξεχωριστά. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και δε ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για την εποπτεία της ιστοσελίδας και τη θεματολογία της, αλλά καλό θα έκανε ο Νομάρχης μας να έριχνε καμία ματιά που και που.

Για του λόγου το αληθές, κλικ ΕΔΩ

2 Comentários:

Vangelis είπε...

Το θεμα ειναι αστειο απο ολες τις πλευρες.
Εγω προτεινω να βαλουν ως λινκ αυτο
http://www.plovdivguide.com/

Ειναι της Φιλιππουπολης (Plovdiv) της γειτονικης Βοζλγαριας. Αλλωστε και για τον δημο Ανωγειου προφανως επειδη δεν υπηρχε κατι εβαλαν το κοντυνοτερο, δηλ τα Ανωγεια της Κρητης.

Και στο τελος της ημερας, η απαντηση στο ερωτημα ειναι απλη. Δεν φταει η νομαρχια οταν ο δημος δεν εχει φροντισει να πληρωσει 20 ευρω το χρονο για να κατοχυρωσει μια σελιδα. Κι ας βαλει μια φωτο με πελαργους και γουρουνια κι απο κατω αλλη ενα banneraki για νεες τεχνολογιες κι ευρυζωνικοτητα

Ανώνυμος είπε...

Καλά όσον αφορά το ανεπίτρεπτο φαινόμενο ότι ο Δημος μας να μην έχει επίσημο site έιναι θέμα που θα θιχτεί λίαν συντόμως.

Πάντως τη Φιλιππούπολη που μπηκα μόλις μια χαρά τη βρίσκω..χαχαχα!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO