12 Ιαν 2008

Για την Ήπειρο των 5 ηπείρων...

...κατά την περίoδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών έπεσε στα χέρια μας ένα καινούργιο και αξιόλογο περιοδικό , με θέματα Ηπειρώτικου ενδιαφέροντος αλλά και τοπικού μιας και πολλοί από τους ειδικούς συνεργάτες είναι απο την Φιλιππιάδα. Ιδιοκτήτρια του περιοδικού Epirus Global είναι μια νέα κοπέλα με φιλοδοξίες απο το Δημοτικό διαμέρισμα του Aγίου Γεωργίου εν ονόματι Βίκυ Ρίζου. Προσεγγίσαμε ηλεκτρονικώς την Βίκυ και μας είπε τα εξής για το περιοδικό :


"Το E p i r u s G l o b a l αποτελεί την πρώτη διμηνιαία έκδοση αποκλειστικής προβολής της περιφέρειας της Ηπείρου, των ανθρώπων και των προϊόντων της καθώς και μια έντυπη γέφυρα επικοινωνίας με τους Ηπειρώτες της Διασποράς. Εκεί οφείλει και την ονομασία της Epirus Global. Η θεματολογία της έκδοσης αφορά την ανάπτυξη, το εμπόριο, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία, την οικονομία και την πολιτική στην περιφέρεια της Ηπείρου αλλά και στην περιφέρεια της Ηπειρώτικης ομογένειας. Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος της θεματολογίας, καλύπτεται από συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων του εξωτερικού με καταγωγή από την Ήπειρο."

Καλή συνέχεια Βίκυ...

**Το σχόλιο μας για το περιοδικό δε γίνεται για λόγους διαφήμισης...αλλά καθαρά για να ενισχύσουμε και να ενθαρύνουμε νέες προσπάθειες προβολής του τόπους μας ....

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO