12 Νοε 2006

Παραπεντε-Paragliding


Πρόκειται για ένα άθλημα που σιγά σιγά γνωρίζει ανάπτυξη στην περιοχή. Κοντά στη Φιλιππιάδα υπάρχουν πίστες απογειώσης στην περιοχή του Χανόπουλου καθώς και στις Παπαδάτες. Σύντομα θα έχουμε και μια παρουσίαση του αθλήματος από τον Σταύρο Κωστούλα, εκπαιδευτή, και μάλλον από τους πρώτους (αν όχι ο πρώτος) που ασχολήθηκε στην Φιλιππιάδα. Πολλές χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να βρει κάποιος στο Αεραθλητικό σωματείο-Ήπειρος

8 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

poly endiaferon e??posoi apo mas tha to kaname?egw fobamai....

Vangelis είπε...

Εγω να δεις ποσο φοβαμαι. Περα απο την αριστη εκπαιδευση και τον καλο εξοπλισμο που μπορουν να σου εγγυονται ασφαλεια και μονο που θα βρεθω σε τετοιο υψος χωρις κατι να με περιβαλλει μπορει να παθω και εγκεφαλικο :-)

Ανώνυμος είπε...

xaaxxaaxaxxaax
Σαν τη Θεοπούλα..."Είμαι αετός χωρίς φτεράάάάά"

Ανώνυμος είπε...

uparxei sullogsos sti filippiada?

Vangelis είπε...

Το σωματειο εχει εδρα τις Παπαδατες και εχει πανηπειρωτική εμβελεια. ΟΙ κοντινοτερες στη Φιλιππιαδα απογειωσεις (εαν γνωριζω σωστα) ειναι στο Χανοπουλο αι στις Παπαδατες. Δες και το post που ανεβηκε καθως και το link του σωματειου. Εκει θα βρεις πολλες χρησιμες πληροφοριες

stigma98 είπε...

iparxei kai sthn n.kerasounta pou anikei ston dimo mas ston profith hlia.enimerwtika.

Ανώνυμος είπε...

και γιατι δεν κανουμε εδρα την φιλιππιαδα.Μπας και προσελκυσουμε κανα ξένο!να γινουμε λιγο γνωστοί και για ενδιαφεροντα πραγματα και οχι μονο για τους τσακωμους των δημαρχων μας??

Ανώνυμος είπε...

gia ton logo oti den endiaferthike kai kanenas apo tis topikes arxes.na fantastite oti zitisame mono ena mixanima na strosh ton xwro kai edw kai ena xrono tipota,kai exoume anagastei me prosopikh ergasia kai me ta xeria na to kauarisoume.enw o dimos thesprotikou mas exei bohthisei para polu.alla kai apo emas exei parei epixorigisi kapies xilides euro apo thn europaikh enwsh.

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO