13 Νοε 2008

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός στα Γρεβενά...

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ μακριά από τον καλό τους εαυτό και έχοντας δυο απουσίες βασικών παιχτών στην αμυντική τους γραμμή, του τιμωρημένου Σπύρου Καταγή και του τραυματία Κώστα Μαγκλάρα, γνώρισαν βαριά ήττα. Την επόμενη Κυριακή 23 Νοέμβριου έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό στην Φιλιππιάδα που είναι σε φόρμα στα τελευταία παιχνίδια, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός ξεκίνησε καλά στα Γρεβενά και στο 19΄ ο Βραζιλιάνος Φλορένσιο πλάσαρε άουτ μόνος του απέναντι από τον Ψωμιάδη και πέταξε στα σκουπίδια μια τεράστια ευκαιρία που σίγουρα αν την είχε μετουσιώσει σε γκολ ίσως η εξέλιξη του παιχνιδιού να ήταν πολύ διαφορετική για τον Εθνικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 63΄ με πλασέ του Στύλου. Στο 84΄ ο Γεωργίου με σουτ το 2-0 και στο 86΄ ο Γέλοβατς με σουτ πέτυχε το τελικό 3-0.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ.Στραντζαλίδη και των βοηθων Τσελίκογλου και Στάγκου ολοι τους του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντής, Πάνου, Αβραμίδης (85΄ Κλεισούρης), Παλιάγκας, Λέντζος, Μούτας (71΄ Βλάχος), Λάππας, Γκεοργκίεφ, Φλορένσιο, Κόσουτιτς, Καραμπίνας (71΄ Λαζαρίδης).

ΠΥΡΣΟΣ:Ψωμιάδης, Παπαβασιλείου (46΄ Γεωργίου), Προβατίδης, Οικονόμου, Τζιόκας, Καζαντζίδης (59΄ Βελώνης), Σέλακ (29΄ Σανχούρχο), Γέλοβατς, Νάκας, Στύλος.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

1 Comentário:

Ανώνυμος είπε...

mas pire o katiforosssss tifo tifo tiforooooos....

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO